motåtgärder vid en hosta baby

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-12
När ett barn hosta, påverkar det deras komfort, sömn, mat och välbefinnande. Vad gör det ännu svårare är att barnet inte kan beskriva vad annat de känner. En hosta hos spädbarn kan orsakas av flera olika saker, från sinus dränering, kliande hals eller en vanlig förkylning till en öroninfektion eller sura uppstötningar. En sak är säker-att hjälpa till att lugna och stoppa barnets hosta kommer att göra både barnet och dig mer bekväm. Pröva dessa säkra, enkla hem rättsmedel för att lugna en bebis hosta.

Du behöver:
förklaring Sida
. Vehicle Identification Numbers.
Lienholder Dokument, om tillämpligt.

lättare för att andas

Baby mentol salva fungerar bra stoppa en bebis hosta och hjälpa honom eller henne andas bättre. Se till att använda en mentol salva speciellt framtagen för spädbarn. Eukalyptusolja är också en stor gnida för lugnande hosta. Gnid antingen på barnets bröst och /eller baksida. Placera aldrig någon salva eller olja i närheten av barnets mun eller ögon. Ge barnet ett varmt bad och lägga baby tvål ångbad eller eukalyptusolja till badet, vilket gör att barnet att andas in ångorna och lindrar hosta. Du kan ta en skål, fyll den med varmt vatten och blanda i en tesked av mentol salva eller eukalyptusolja och blötlägg en tvättlapp i vätskan. Vrid ur tvättlapp och vänta tills det är ljummet att placera den på barnets bröst, det värmer bröst och hals, släpper ångor och hjälper till att bryta upp några överbelastning i bröstet

Soothing Suckers

Suger på något. att lugna och återfukta halsen kommer att befria ett barns hosta. Det finns baby hosta klubbor som kan köpas över disk som har en pinne så att du kan hålla dem i barnets mun medan barnet suger och sväljer medicin som kommer att lugna hans eller hennes hals och stoppa hosta. En frusen Popsicle med elektrolyter är bra för barnet att suga på och hjälper till med någon smärta i halsen som orsakas av hosta. Ta en ren tvättlapp, dränk den i dricksvatten, sedan placera den i frysen ett par minuter och låt barnet suga på den. Nyckeln till denna lösning är den fukt och svälja, eftersom båda kommer att hjälpa till att stoppa barnets hosta.

Håll Baby Bekväm

När du har hosta, det finns många saker som kan göra det värre, och samma är sant för en baby. Låta din mun eller hals blir för torrt och utsätts för kemisk luktar rökelse, luftrenare, rengöringsprodukter, matos och rök kan alla förvärra en hosta. Försök att hålla dessa dofter ur det område där barnet finns. Om du har en luftrenare, förgasare eller luftfuktare, använda den i barnets rum. Se till att hålla vätskor går ner barnets hals. Överhetta inte barnet med alltför många filtar eller tunga kläder. Håll husdjur borta från barnet tills hosta är borta. När barnet sover, försök att hålla honom eller henne delvis upprätt, som i en stol eller gunga i stället för platt på rygg. Använd en glödlampa spruta för att rensa ut alla slem från barnets näsa eftersom en rinnande näsa kommer att göra en hosta värre. Med hjälp av dessa åtgärder tillsammans med några läkare rekommendationer kommer att stöd för att föra en baby snabbare och säkrare lättnad.

Previous:nothing Next:kolon rengöra komplikationer

Relaterade artiklar


 • Hur refinansiera med rabatt poäng
 • laser synkorrigering förfaranden
 • Hur man känner igen graviditetsdiabetes
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
 • frekvent urinering hos barn
 • de allra tidigaste graviditeten tecken
 • det bästa sättet att ta bort en vårta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com