Daytona Beach missbruksbehandling

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-13
Drogmissbruk är ett paraplybegrepp som omfattar missbruk av alkohol och droger som kokain, heroin, steroider (anabola), amfetamin, marijuana, inhalatorer, "Club" droger (som GHB, Rohypnol eller ketamin) och receptbelagda läkemedel. National Institute on Drug Abuse uppskattar att missbruk direkt och indirekt kostnader USA mer än $ 484. 000. 000. 000 per år. Det kan kosta individer allt: familj, vänner, ekonomi och även liv. Om du funderar på att in i en rehabilitering och återhämtning program, har du flera alternativ i Daytona-området.

Slutenvårdens

Rådgivning Associates ligger på 125 West International Speedway i Daytona Beach och erbjuder slutenvård rehabilitering, en poliklinisk drogrehabilitering program, nykter arrangemang boende och tillgång till en intervention specialist. Vill prata med någon, ring (866) 801-8205
Stewart Marchman ACT Center ingår en tonåring anläggning och en vuxen avgiftning och behandling, samt för en öppen centrum. Det erbjuder bostäder behandling, på kort sikt nykter program levande och långsiktigt missbrukarvården, och avgiftning. Den accepterar privata försäkringar och själv-betalning. Den ungdomspsykiatri Center är på 3. 875 Tiger Bay Road i Daytona. Adult Center är på 1200 Red John Road och öppenvård Center ligger på 330 Norra Street. Anläggningarna dela en rad intag telefon /hotline: (800) 539-4228
Serenity House är beläget på 540 North Ridgewood Avenue i Daytona Beach. . Det är specialiserat på långtidsbehandling och erbjuder bostäder program för missbruk och narkomanvård. Det accepterar egen betalning och Medicaid. Telefonnumret är (386) 258-5050.

Öppenvård program

Full Potential drogrehabilitering, på 955 Orange Ave, i Daytona Beach, är specialiserat på öppen behandling och rehabilitering. Det accepterar egen betalning och erbjuder ytterligare psykiatrisk vård tillsammans med missbruk programmet. Dess intag timmar Tisdag, onsdag och torsdag 6 till 8 pm, endast efter överenskommelse. Ring (386) 274-5232.
Newman Rådgivning alternativ, på 1240 Mason Ave. i Daytona Beach, erbjuder öppenvård för psykisk hälsa, missbrukarvården och narkomanvård. Den accepterar militär försäkringar, privata sjukförsäkringar samt själv-betalning. Telefonnumret är (386) 253-4559.

Metadon Clinic

Daytona metadonbehandling Center ligger på 737 International Speedway Boulevard i Daytona Beach. Den accepterar egna betalningar och är specialiserat inom öppenvården inklusive avgiftning och mediciner som metadon eller buprenorfin för underhåll. Om du har några frågor, ring (386) 254-1931.

Andra resurser

Anonyma Alkoholister finns på 345 Beville Road, # 102 i South Daytona och ger stöd till dem som kämpar med återhämtning och missbruk. Huvudmålet är att hjälpa dig att hålla sig nykter. Du måste vilja sluta dricka, för att bli medlem. Det finns inga avgifter för anslutning. För ett mötesschema samtal (386) 756-2930 eller besök deras webbplats. (Se Resurser).
New Life Recovery projekt ligger på 413 5th Ave. , # 1 i Daytona Beach. Kravet på att ange New Life är en önskan att sluta använda droger eller alkohol. När du blir accepterad du få stöd och vägledning tillsammans med måltider och övergångsbestämmelser bostäder. Du måste förbinda sig att stanna i bosättning under minst sex månader och kan stanna längre om det behövs. För mer information, ring (386) 253-7926 eller besök deras webbplats. (Se Resurser).

Överväganden

Droger och alkohol ändrar hur din hjärna fungerar och skapa en fysiologisk "behovet" av drogen. Söker läkare att behandla ditt missbruk är det säkraste sättet att undvika skadliga abstinensbesvär och se din långsiktiga framgång.

Previous:nothing Next:influensa skott efter effekter

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag få min läkare att ge mig smärta medicin?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för en brusten skiva?
 • Graviditet & förstoppning hjälp
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • hur man ska äta rätt för graviditet
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • faktorer som påverkar graviditetstester
 • klimakteriet och bröstcancer
 • hysterosalpingogram förfaranden
 • hur man rengör och läka mindre skärsår och skrubbsår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com