aktiviteter för att organisera en familj viktminskningsprogram

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-26
Bibehålla en hälsosam vikt är viktig för alla medlemmar i din familj. Viktminskning kan uppnås genom att minska kalorier och ökad fysisk aktivitet. När en familj går ihop för att organisera en familj viktminskning plan finns det många fördelar för alla inblandade. Genom att ändra ohälsosamma matvanor och införliva motion i din familj rutin, kan du arbeta tillsammans för att gå ner i vikt och främja en hälsosam livsstil för hela familjen

Fysisk Kolla upp

Det är viktigt att kontrollera med din läkare innan du startar en familj plan för viktminskning. Varje medlem i din familj ska ha en fysisk undersökning med husläkare. Din läkare bör vara medvetna om din familjs individuella mål viktminskning. Kolesterol, vikt och BMI ska kontrolleras.

Ställ individuella mål

Det är osannolikt att varje familjemedlem skall ha samma mål viktminskning. Ange individuella mål, men stöd varje familjemedlem för att uppnå dem. En realistisk och sund viktminskning mål för de flesta människor är en till två pounds per vecka.

Förändringar i kost

Det är lättare att stanna på rätt spår med diet när hela familjen är inblandad. Matlagning förenklas då hela familjen försöker gå ner i vikt. När matinköp, har flera familjemedlemmar gå till affären tillsammans och turas om att läsa livsmedelsmärkningen. Plan friska, låg fetthalt familjens mat i förväg och handla med en lista. Köp livsmedel som har låg fett-, socker och kolhydrater. Fylla på frukt, grönsaker och fettsnåla proteiner som kyckling och fisk. Laga mat som hela familjen kommer att njuta och turas om matlagning.

Införliva övning

Att utöva en familj affären kan vara roligt. Ta familjen promenader eller joggar. Team upp för en omgång tennis. Om du har en stor familj, spela en sport tillsammans gillar fotboll, touch fotboll eller basket. Fokus på att vara aktiva tillsammans och undvika stillasittande familj beteende som att sitta runt tittar på TV eller gå på bio. Plan fysiska familjeutflykter som vandring, simning och cykling.

Accountability

Eftersom du arbetar som en familj, är det viktigt att du följer allas framsteg. Veckans väga-ins är ett sätt att hålla alla i schack. Men väger inte offentligt om vissa familjemedlemmar kommer att bli generad, utan bara logga hur många pounds varje person har förlorat. En kompis Systemet kan också hjälpa till att hålla alla fokuserade, så medlemmarna partner familj att försörja varandra när de har problem att hålla sig till planen eller ansiktet frestelser med mat. Medan familjens viktminskning mål inte får alla vara exakt samma, är det gemensamma målet för alla att uppnå en sundare livsstil.

Previous:nothing Next:blåsljud hos barn

Relaterade artiklar


 • vad yoga behandlingar hjälper kvinnor i övergångsåldern?
 • opartisk abort information
 • livsmedel för urinsyra minska
 • Vad styr stegen i andning av glukos
 • hur man kan bli av blåmärken naturligt
 • hur man gör det mesta av din läkare besök
 • frekvent urinering hos barn
 • hur exakt var tidigt graviditetstester?
 • hur man ska bekämpa en feber
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com