androderm faq

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-30
Enligt den officiella Androderm hemsida, har låga nivåer av testosteron mellan 4 och 5 miljoner amerikanska män, och många inte ens inser att så är fallet. Låga nivåer av testosteron i kroppen kan orsaka sexuella problem som minskad sexlust och impotens, liksom chanser humör och brist på energi. Androderm är ett behandlingsalternativ som kan hjälpa män höja sin testosteronnivåer

Funktion

Androderm verkar genom att återställa testosteron i kroppen för att kompensera för din brist, beroende på vilken drog officiella hemsida. Androderm kommer i patch form som ger koncentrationer av testosteron genom hudabsorption. Vissa testosteron patchar måste appliceras direkt på pungen, som många män finner obekväma, men Androderm plåstret kan tillämpas på andra delar av kroppen också, vilket möjliggör maximal komfort.

Fördelar

Samtidigt som den är bekväma, är det läkemedel också fördelaktigt jämfört med andra typer av testosteron substitutionsbehandlingar eftersom beroende på vilken drog hemsida, matcher leverans av narkotika naturliga testosteron produktion. I en frisk hane, testosteron produktion vanligtvis toppar under den tidiga morgonen. Den Androderm patch fungerar på samma dag, imitera naturliga produktionen. Det är också tillräckligt liten för att bäras oupptäckt under kläderna, och det finns minimala drog överföra risker, vilket innebär att läkemedlet sällan smittar av sig på andra människor i ditt liv.

Effectiveness Enligt kliniska prövningar utföras av Androderm s tillverkare, hjälper Androderm plåster 92 procent av patienterna uppnår normala nivåer av testosteron i kroppen. Under dessa kliniska prövningar rapporterade forskare också att patientens symtom, inklusive sexuell dysfunktion, låg mängder energi och deprimerad humörsvängningar, också förbättrats.

Nackdelar

Androderm är inte för alla. Enligt den drogen officiella hemsida, med hjälp av den här korrigeringsfilen ökar risken av en förstorad prostata hos män över 55 år. Vissa patienter har också rapporterat hudirritation eller blåsor på plåstret ansökan webbplats. Androderm kan ha negativa bieffekter för kvinnor och kan orsaka problem med män som prostatacancer eller bröstcancer.

Position

Din läkare kan visa en placering diagram för Androderm patch. Enligt Androderm webbplats kan plåster appliceras på den övre ben, överarmar, mage eller rygg. Plåstret bör flyttas varje natt så att risken för hudproblem minimeras. Dessutom skall plåstret inte appliceras på samma plats inom sju dagar.

Previous:nothing Next:viktminskning fördelar med ånga duschar

Relaterade artiklar


 • övningar för att förlora mannen bröst
 • fysiska utveckling för småbarnsfostran
 • hur man kan bota intestinal tuberkulos
 • bästa behandlingarna för baby eksem
 • influensa skott efter effekter
 • hur levern fungerar
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • naturliga sätt att upplösa njursten
 • graviditet trimestern guide
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com