graviditet övningar för normal förlossning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-21
Blivande mödrar undrar ofta om deras bebis leverans --- hur lång tid det tar, hur mycket smärta kommer att delta och hur återhämtningen kommer att gå. Många läkare rekommenderar övningar som kan hjälpa till att göra arbetsmarknaden processen går så smidigt som möjligt. Dessa övningar, som utförs under graviditeten, kan förbereda kroppen för fysiskt vid förlossningen. De kan också påskynda återhämtning tid för mamman

Kegels

För att göra en Kegel motion, öva stoppa ditt flöde av urinering i mitten av strömmen. De muskler som du använder för att göra detta är de muskler som du behöver för att kontraktet under Kegel övningar. När du utför övningarna, kontraktet dessa muskler som finns i området i slidan och ändtarmen. Håll kontraktionen i cirka fem sekunder och släpp. Upprepa för en uppsättning av åtta till 10 värkarna. Följ den här set med en snabb uppsättning av snabba kontrakt-och-släpp övningar i samma område. Utför 20 snabba Kegels för denna uppsättning. Arbeta upp till flera uppsättningar av varje typ av Kegel motion. Genom att göra detta kommer du att stärka musklerna i och runt slidan, livmoder, urinblåsa och ändtarm. Detta kan göra arbetsmarknaden gå smidigare, minska din chans att ha hemorrojder och snabba upp din återhämtningstid efter förlossningen.

Kardiovaskulära övningar

arbetskraft är ett fysiskt krävande händelse. Regelbundet öva hjärt övningar innan det är dags att leverera bygger uthållighet och hjälper kroppen att förbereda sig för leveransen. Hjärt-övningar, som ibland kallas aeroba övningar, öka puls och andning. Välj skonsamma övningar under graviditeten för att minska risken för skador. Några av dessa rekommenderade aktiviteter inkluderar promenader, simning och cykling stillastående. Rådgör med din läkare för att säkerställa ett träningsprogram är säkert för dig och ditt barn innan du börjar.

Yoga

Yoga ökar flexibiliteten och hjälpmedel i avslappning. Olika yogaställningar och sträcker kan hjälpa gravida kvinnor särskilt genom att arbeta delar av kroppen som kommer att beskattas under förlossning. Några av dessa positioner innefattar knäböj och bäcken lutar. Du kan utföra en sträcka som kallas "skomakare pose" som bidrar till att öppna upp och lossa din bäckenbotten. Sitt med ryggen mot en vägg och benen platt på golvet. Ta dina fötter i mot varandra tills de är rörande. Dina knän ska böjas. Håll denna position och använda händerna för att försiktigt trycka knäna mot golvet. Tvinga dem inte, bara använda lätta rörelser och sluta om du känner smärta eller obehag. Om möjligt, stanna i det här innebära för fem till 10 minuter varje dag.

Previous:nothing Next:graviditet omvårdnad planer

Relaterade artiklar


 • klimakteriet hjälp för män
 • tandvärk rättsmedel för gravida kvinnor
 • kronisk snuva hos småbarn
 • livsmedel för att kontrollera sura uppstötningar
 • vård i slutet av prematura barn
 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
 • arbetsterapi aktiviteter för barn
 • hur ska mikroskop användas för att förbättra livet?
 • hur man handskas med överskott viktökning under graviditeten
 • magsmärtor hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com