hur man håller maten säker på sommaren

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-15
Sommartid är för utomhusbruk utflykter, och grillning öka med familj och vänner. Varmt väder händelser kan sluta i katastrof och människor kan bli sjuk om du inte vet enkla livsmedelssäkerhet. Eftersom vädret värms upp bakterier förökar sig mycket snabbt och att äta utomhus i fuktigt väder ett få människor att bli sjuka från mat. Människor kan bli sjuk av att skydda dig och din familj och vänner när man äter utomhus, är livsmedelssäkerheten viktigt från affären till bilen för att ditt hus till din grillar och picknickar.

Du behöver:
badkar
. vatten.
något för att markera vattennivån med.
ett måttband.
några grundläggande matematik skicklighet.


1.
Praktisera säker enkel mat förebyggande och lagring är bättre för din hälsa och kommer att spara pengar på mat förstörs. Enkla tips kommer att spara dig och din familj i längden om du tränar dem dagligen och särskilt mer så på sommaren månaderna.

Tvätta händerna ofta och med tvål och vatten. Diska med antibakteriella diskmedel åtminstone med saker som du använder i matlagning. Kundvagnar har bakterier och bör tvättas med tvättlappar före och efter du använder dem.

Kylskåp din mat såsom kött, fågel, producera, ägg, skaldjur, matrester och avhämtning mat så fort du kommer hem. Sätt en svalare i bilen om du planerar att shoppa för mer än ett par timmar.

Placera rester i små behållare och inte överbefolka kylskåpet som överbeläggning saktar ner på att svalna.

slänga ut matrester och inte lämna dem för långa perioder . Ground kött, korv och fisk bör kastas ut efter två dagar.
2.
Picknick och grillar kan för speciella tillfällen eller bara för att få ihop's men oavsett anledning är mest utanför utflykter kräver grundläggande väsentligheter.

Du behöver en kylare med is, behållare för lagring, filt eller duk, bord, antibakteriell gel, myggmedel, allergi mediciner, solkräm. Och för servering och rengöring du behöver bestick, tallrikar och muggar, servetter och pappershanddukar, kryddväxter såsom KETCHUP, salt och peppar, flasköppnare, drycker och påsar skräp.

Upptag mat och stekt kyckling eller grilla bör ätas inom två timmar, vänta inte längre än så. Regelbundna matlagning och grillning mat bör kontrolleras med ett livsmedel termometer för att se till att det är gjort.
Tina mat noga innan du tar den med dig på din picknick eller grilla. Håll maten kall innan du transporterar den. Lagar all mat ordentligt innan du äter den. Använd en ren tallrik eller en tallrik efter att du tagit köttet från grillen. Kom ihåg att om du använder samma platta som hade det råa köttet på det resterna kan förorena alla redo lagad mat.
3.
Om din utflykt är i parken, eller stranden kom ihåg att följa sin enkla riktlinjer och inte skräp, använda områden som är tillåtet, och se till att du högt att laga mat på området för brand skäl. Kolla att ta reda på om du är högt för foder till djuren!

Mat förstöras korskontaminering är ett verkligt problem när du äter utomhus i parken eller på stranden och följande säkerhetstips livsmedel för att garantera en rolig, trevlig glad picknick eller grilla är en frisk.

Alltid sanering, oavsett var du utanför äta, tvätta händerna ofta, hålla färskvaror kallt, bära kött och andra objekt som behöver vara i en kylare med is och hålla maten i en kylväska i bilen när du reser.

Där bestämmer du ha din utflykt, på bakgården, vid stranden, i parken, följ de enkla reglerna för livsmedelssäkerhet och njut av din picknick eller grilla. Kom ihåg att iaktta allmänna regler och städa efter dig och lämna det rent för andra att njuta av området.


Previous:nothing Next:tunga mineral rengöra

Relaterade artiklar


 • behandlingar mot håravfall i tonåren
 • vad är en manlig fysisk undersökning?
 • vad är orsakerna till pediatriska magont?
 • glukosnivåerna under graviditeten
 • Orsak och symtom på fibromyalgi
 • vad är bra behandlingar för huvudlöss?
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
 • vad som orsakar låga kalium?
 • hur man kan bidra till att minska feber
 • hur man läka nervsmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com