hur man kan förstå hälsoriskerna med badskor

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-30
Thong trosor kan se sexig, men hälsoeffekterna är förknippade med dem inte är det. Här är vad du behöver veta innan du halkar på ett annat par badskor
1.
Sätt en rem är uppbyggd gör den till en perfekt set-up för infektion. Denna tunna band av material som passar så tätt mot känsliga områden är som en svamp för bakterier. Den oro med kvinnor som bär badskor är att fekal bakterier från det anala området kan göra sin väg till slidan och urinröret skapa idealiska förutsättningar för en urinvägsinfektion eller infektion i slidan. Allt som krävs är att remmen att glida lite när man går för att skicka fekal bakterier där det inte är tänkt att vara. De flesta trosor inte orsakar denna typ av problem eftersom de är lösare och möjliggöra bättre luftflöde. Detta problem kan vara mindre, men inte elimineras, genom att välja bomull badskor snarare än de som görs av syntetiska material.
2.
Andra problemet med kvinnor som bär badskor är irriterande effekten av tätt material mot huden. När en kvinna går runt hela dagen klädd i thong trosor, gnuggar materialet mot urinröret och yttre vaginala området skapa områden av irritation och även små tårar. Dessa irriterade områden kan också inställningar för infektion. Detta kan vara ett problem för kvinnor som är utsatta för vaginal eller urinvägsinfektioner.
3.
Vaginala och urinvägsinfektioner är inte det enda problemet i samband med bär remmar. Badskor kan irritera hemorrojder och även orsaka anal skärsår. Ännu mer riskabelt är klädd i en rem under träningen, speciellt när man arbetar ute i varmt väder. Svettning i kombination med nära kontakt med det material mot huden skapar en perfekt miljö för en vaginal svampinfektion. Även om inga studier har korrelerade bärandet av remmarna med jäst infektioner, varje gång du har fuktig hud och irritation, riskerna är större.
4.
Innebär detta att du ska tömma dina underkläder låda och slänga ut dina badskor? Detta kanske inte är nödvändigt om du bär en rem bara ibland och inte sova i dem eller träna på dem. Ju mindre de är slitna det bättre, men om du inte kan avvänja dem helt från dina underkläder låda, åtminstone bära dem med måtta, med tanke på att en urinvägsinfektion eller svampinfektion är inte särskilt sexigt.


Previous:nothing Next:hur man kan bli av med loppor med kiselgur

Relaterade artiklar


 • orsaker till att äta mindre och gå upp i vikt efter klimakteriet
 • opartisk abort information
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • hur man får ett ultraljud för graviditet
 • hur man får företaget sjukförsäkring betala nekad anspråk
 • hur man håller maten säker på sommaren
 • bra graviditet övningar
 • Hur du tar Ambien försiktighetsåtgärder
 • hur man läka nervsmärta
 • aggressiva behandlingar för huvudlöss hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com