hur man kan minska kalorier och fett från din diet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-29
Mättade fetter leder till ateroskleros (åderförkalkning). Detta orsakar hjärtinfarkt och stroke. Fett och kalorier orsaka viktökning som leder till diabetes. Alla dessa saker spelar en roll i hur hälsosam eller ohälsosam vi verkligen är och hur länge ett liv kommer vi att ha. Om du verkligen menar allvar med att göra något åt din hälsa gå besöka din primära läkare och de kommer att hjälpa dig komma igång. Din läkare kommer ge dig bra råd och även ge er några broschyrer om hur man äter rätt. Han kanske även vill göra en del blod arbete och andra tester på dig, som en check-up kanske. Idag är dagen att komma igång med en ny man, en förbättrad och frisk du

Du behöver:
Kött trimmerBaking pansDraining containersPhysicianA kommer att göra en förändring


1 <. . br> Använd
en icke teflonpanna som inte behöver olja. Koka på lägre värme och detta gör mycket bättre. Grädda så mycket som möjligt. Du kan fortfarande använda spray oljor (vissa).
2.
Ta bort alla fetter som finns kvar över som maten är matlagning och efteråt också. Det finns ungefär 100 kalorier för varje matsked du ta bort och det är en hel del. Använd kalorifattig sallader dressingar i din sallader. Dessa andra är laddade med kalorier och fett.
3.
Ta bort alla hud på alla fjäderfä och putsa bort allt fett från alla andra typer av kött också.
4 .
Skölj bort allt fett från färs och gryta kött. Skölj sådant kött och om igen tills allt blod är borta också. Blod i kött är också dåligt för oss. I andra länder de vänder alltid sina djur upp och ner och töm ut allt blod innan de lägger ut den till försäljning till allmänheten.
5.
Färska frukter är alltid bäst, men om du ändå köper konserverad frukt rinna av saften på grund av alla sockerarter och kalorier som läggs till.
6.
Dryck
fettfri mjölk istället för helmjölk. Detta tar också ett tag att använda till. Jag brukar dricka helmjölk, nu kan jag inte stå smaken av det. Helmjölk är så tjock jag knappt kan svälja det. Den andra är så mycket bättre. Ta några steg åt gången. Drick 2% första tills du får använda det och sedan fettfri.
7.
Gå bort alla läskedrycker även de icke kaloririka drycker. Läkare säger alla är dåligt för oss. Jag dricker sockerfri kristallklart ljus.

Tips och varningar


 • Minska ditt fett och kalorier minskar dina chanser att gå upp i vikt. Detta leder till en sundare kropp och dina chanser att få sjukdomar är smalare. Du kommer också att leva ett produktivt liv längre.
 • fett och kalorier orsakar många skadliga sjukdomar och en hel del viktökning. Använd aldrig ister, använda olivolja eller spray vid behov.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla bipolär sjukdom med zonterapi idag

  Relaterade artiklar


 • fysisk utveckling av sex-åringarna
 • rotavirusinfektion hos barn
 • hur man köper riktiga HGH online
 • orsak för ett upprepat cellprov
 • hur man ger upp alkohol under graviditeten
 • Hur refinansiera med rabatt poäng
 • vitlök botemedel mot jäst
 • silverax faror
 • hur man handskas med överskott viktökning under graviditeten
 • Hur förhindrar spiral graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com