kemisk obalans i barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-04
Förhållandet mellan kemisk obalans och fysiologiska störningar har visat på ett samband mellan vissa brister i den neurologiska processer och beteendeproblem hos barn. Uppmärksamhetsstörningar och överkänslighet sjukdomar är nu tros vara orsakad av en kemisk obalans som påverkar det sätt på vilket signaler går mellan hjärnan och nervsystemet i kroppen

Du behöver:. .
Badkar
En miniräknare.
En linjal eller måttband som mäter i centimeter.
.
Ett fett penna.
 Om du inte kan hitta en, en torr radera markör kan fungera.
.

Signalsubstanser, Child Behavior

Enligt Dr Joe Carver, en psykisk hälso-och sjukvårdspersonal i Ohio, elbaserade reaktioner som styrs av kemikalier i hjärnan innebär ett gränssnitt mellan nervceller och celler i kroppen. Styrsignaler som dikterar funktionerna i system i kroppen-såsom blodcirkulation, muskel-rörelse och hjärnans funktion hos barn-beror på korrekt sätt överlämnas dessa signaler. De kemikalier som kontrollerar dessa funktioner kallas neurotransmittorer, som serotonin är kanske det mest som rör barns beteendeproblem.

Depression, ADHD och kemikalier

Enligt Aurora Health Care, en kemisk obalans hos barn kan leda till fysiologiska förhållanden som orsakar dysfunktion i kognition, känslolägen och beteende. Medan sambandet mellan nervceller och dessa sjukdomar tros vara den främsta orsaken till ADD, ADHD och depression, det finns andra faktorer som också kan påverka produktion, absorption och återupptag (återupptagshämmare) av neurotransmittorer, inklusive vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror .

Behandling av kemisk obalans i Barn

behandlingsmetoder som har utvecklats för att reglera signalsubstansen aktivitet hos barn omfattar i allmänhet kontroll av återupptaget av de olika kemikalier som påverkar neurala funktioner, bland annat serotonin, dopamin och GABA ( gammaaminosmörsyra). Potenta läkemedel har använts för barn i de fall som anses vara mer allvarlig, eller som befinns vara potentiellt långsiktiga besvär, inklusive Ritalin och Prozac.

Kontroversen om behandlingsmetoder

Enligt Elizabeth J . Roberts på Washington Post, har vissa biverkningar av mediciner som är föreskrivna för depression och beteendestörningar hos barn orsakade en kontrovers huruvida droger är värt den eventuella skada som kan uppstå. Medan vissa fall av psykiska störningar hos barn kan verifieras som autentisk, är andra fall misstänks vara fel diagnos. Icke-psykiatriska frågor, såsom brister i födan och emotionella störningar i barnets familj miljö, nämns som giltigt ännu missförstås orsaker till beteendestörningar hos barn.

Ytterligare Controversy

Medan diskussionen om effekten av diagnos av psykiska störningar hos barn har fortsatt, har studiet av allvarliga biverkningar av anti-depressiva och SRI (serotoninåterupptagshämmare) ledde till införandet av varningar uppdrag av FDA. Enligt Jonathan Leo, PhD, dessa varningar innefatta möjligheten att höjningar av vanföreställningar och /eller hallucinationer som kan leda till självmordstankar och andra svåra förhållanden depressiva. Kontroversen sanningshalten i dessa påståenden fortsätter.

Previous:nothing Next:Vad är naturliga källor av statiner?

Relaterade artiklar


 • fosterutveckling på vecka 11
 • Hur du tar Ambien försiktighetsåtgärder
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • hur lång tid efter utsättning av p-piller kan du bli gravid?
 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • hur man bygger muskler med lätt träning
 • hur man gör en hinderbana för de små "ninja krigare"
 • hur man kan bli av diarré hos barn med hjälp av brat kost
 • hur man gör det mesta av din läkare besök
 • hur man identifierar tidiga tecken på graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com