livsmedel för att säkerställa viktuppgång

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-18
Om du eller någon du känner försöker gå upp i vikt, det finns vissa livsmedel som orsakar viktökning. Naturligtvis skräpmat och andra förädlade livsmedel i överflöd kommer att göra dig upp i vikt, men dessa livsmedel är inte hälsosamt. Men det finns hälsosamma livsmedel som kan hjälpa en person som är på den tunna sidan för att få välbehövlig pounds. Det är också viktigt att ta ytterligare ett multivitamin-och mineraltillskott för att se till att du får alla de vitaminer och mineraler som kroppen behöver

Du behöver:.
Ett badkar.
vatten.
något för att markera vattennivån med.
ett måttband.
några grundläggande matematik skicklighet.

Viktiga faktorer

Om du är tunn på grund av brist på näring från dålig aptit eller en ätstörning, är det viktigt att börja långsamt och arbeta dig upp. Du bör också arbeta med en dietist för att han eller hon kan sätta upp en särskild måltid plan för dina behov. Rådgivning kan också behövas för en fullständig återhämtning.

Protein Skakningar

Den mänskliga kroppen behöver protein för optimal hälsa. Protein är vad ditt hår, hud och andra celler består av. Proteinshakes kan också hjälpa en mager vikt personen få när de konsumeras i tillägg till en måltid. Köp proteinpulver på din lokala hälso-mataffär och kombinera en banan och andra frukter i en mixer. När folk försöker gå ner i vikt, kommer de konsumerar en proteinshake i stället för en måltid.

Pasta

Rätt typ av fullkorn pasta är faktiskt en hälsosam mat. Pasta innehåller kolhydrater. Människor som äter mycket pasta i allmänhet är tyngre. Detta är ett bra mat för viktökning eftersom det är hälsosamt. Efter att du nå önskad vikt, är det viktigt att skära ner på pasta eller så kan du fortsätta att få mer i vikt än vad som är önskvärt.

Mjölk

Raw ekologisk helmjölk är laddade med vitaminer och mineraler som kalcium. Dricka obehandlad ekologisk mjölk kommer att ge din kropp med hälsosamma bakterier som kan vara bra för din matsmältning. Hälsosamma bakterier kallas även flora. Dessa goda buggar bidra till att förbättra immunförsvaret och allmänna hälsa. Fetthalten som finns i rå helmjölk kommer att hjälpa dig gå upp i vikt när den förbrukas dagligen.

Nötter

Andra hälsosamma livsmedel som kan packa på pounds är nötter. De är fyllda med friska omega-3 fetter som också är bra för hjärta och hjärna. Pinjenötter, mandel och jordnötter är laddat med protein och andra näringsämnen. Snack om nötter under hela dagen för extra energi, och du kommer att gå upp i vikt över tid.

Mer info

Ingen av dessa hälsosamma livsmedel kommer att orsaka en person att bli feta när rätt mängd förbrukas. Dessa livsmedel är designade av naturen för att hjälpa en person att upprätthålla en hälsosam vikt. De bör inte göra att man blir överviktiga, men om en person är underviktig, kommer dessa livsmedel hjälpa den personen att vara en normal, hälsosam vikt.

Previous:nothing Next:vitamin E minska bristningar?

Relaterade artiklar


 • sätt att öka det goda kolesterolet
 • kvarstående effekter av p-piller
 • hur man köper riktiga HGH online
 • hur lätt graviditetsillamående
 • hur man överlever din kvinnas PMS ......
 • träkol rengöra
 • hur man förbereder för en allergi scratch test
 • Graviditet & förstoppning hjälp
 • Graviditet och högt blodtryck symtom tryck
 • hur har ett test allergi scratch
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com