missfall smärtlindring

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-23
Ett missfall är smärtsamt både fysiskt och känslomässigt. Ett missfall tar ut mycket av en kvinna, om hon var gravid i femte veckan eller 15 veckor gravid. Det är en förlust och det måste hanteras försiktigt. Ett tidigt missfall kan kännas som en dålig period med dålig mensvärk medan ett senare missfall kan må mycket sämre eftersom din kropp kan börja ha sammandragningar. Följ läkarens order och prova dessa idéer för missfall smärtlindring att underlätta din fysiska och känslomässiga smärta

Medicinering

Tala med din läkare om medicin som är lämplig för ditt missfall smärta. Din läkare kan ge dig narkotiska smärtstillande medel såsom percocet eller Vicodin om du var längre bort och började uppleva värkarna tillsammans med din missfall. Men kvinnor som inte har så mycket smärta, som de som har haft ett tidigt missfall kommer att bli bra med ibuprofen. Dessa läkemedel används för kramper och potentiella ryggvärk som kan följa missfall.

Värme och Vila

Värme hjälper till med den ofrånkomliga missfall kramper. Använd en varm värmedyna och tar tid att få välbehövlig vila. Lägg ner med värmedynan på nedre delen av magen för att hålla cirkulationen flytta och hjälpa till att döva smärtan. Detta är viktigt oavsett på vilket stadium du har fått din missfall. Du kan behöva vila längre om du hade din missfall i ett senare skede.

Support

När du är färdig att göra med den fysiska smärtan av missfall, är det viktigt att hantera den känslomässiga smärtan av att ha förlorat ett baby. Alltför många människor känner att ett missfall är inte en sann förlust, men en kvinna som förlorar ett barn in utero fortfarande går igenom samma stadier av sorg som de människor som har förlorat en nära anhörig. Det är nödvändigt att hantera dessa känslor, i synnerhet innan du blir gravid igen. Du kan finna tröst i vänner eller familj. Du kan också få stöd från stödgrupper antingen i din kommun eller online. Dessa kvinnor har gått igenom samma sak som du har och kommer att kunna erbjuda stöd och råd. Om du upptäcker att du behöver mer hjälp än de kan ge, så ska du söka hjälp från en professionell terapeut som kan hjälpa dig att prata igenom dina känslor. Framför allt måste du prata igenom dina känslor.

Previous:nothing Next:efter klimakteriet ansiktshår

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att inducera förlossningen
 • Hur säkra är plastflaskor?
 • övningar för att undvika knäled
 • bronkopulmonell dysplasi symtom
 • livsmedel för urinsyra minska
 • hur man köper inteckning poäng
 • frekvent urinering hos barn
 • att kliva av i Storbritannien
 • effektivt rättsmedel för kramp i benen
 • klimakteriet och bröstcancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com