naturliga botemedel mot skabb

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-19
Det finns inget så hemskt och kliande som ett skabb angrepp. SKABB är orsakade av kvalster som gräver under huden och lägger ägg. De orsakar en röd, irriterad utslag och torra, kliande spår på huden. Om någon i din familj har drabbats av dessa grävande kvalster, måste du behandla dem snabbt och grundligt, som skabb kvalster resa lätt från person till person och kan lägga sina ägg i sängkläder och kläder

Du behöver:.
promenadskor.
bekväma kläder.
säker plats att gå.

trollhassel Behandling

Blanda 90 ml trollhassel med 10ml av tea tree-olja i en steril behållare. Efter bad och torkning den drabbade personen, gäller blandningen frikostigt till skabb området med en bomullspinne. Gör detta två gånger om dagen i en vecka för att säkerställa att skabb helt har behandlats.

Neem Oil Treatment

Häll 150ml av Neem olja i ett badkar fullt med varmt vatten innan bad. Blötlägg i badkaret och tvätta som vanligt. Efter att ha fått ur badet, torka huden noga och använd en kräm av Neem olja och färskmalen gurkmeja till de drabbade områdena av huden. Neem olja finns också i form av stift på vissa hälsokostaffärer för direkt tillämpning. Kombinationen av Neem olja och gurkmeja hjälper lugna klåda och obehag av skabb, förutom att läka området.

Lavender Oil Treatment

Döda skabb kvalster och deras ägg genom att tillämpa en generös portion av ren lavendelolja blandas med tvättsprit direkt till det drabbade området. Se till att helt mätta huden med olja så att det tränger in i porerna. Detta åtgärda kommer också att lugna klåda och smärta i samband med det onda.

Cool Water

För att lindra smärtan och klåda i ett skabb angrepp, rita ett svalkande dopp, och blöt i en halvtimme eller mer minst tre gånger om dagen. När du får ur badkaret, klappa de drabbade områdena torr lätt, och tillämpa cool komprimerar.

Håll Linne Clean

Eftersom skabb kvalster enkelt resa från en person till en annan i nära inställningar är det viktigt att du noggrant tvätta och desinfektera den drabbade personens kläder, sängkläder, örngott och borste innan de används igen. Tvätta i varmt, tvålvatten med blekmedel, om möjligt, och använda den varmaste inställningen på torken. Om du inte kan tvätta sängkläder och kläder direkt, lägga dem i en förseglad plastpåse och hålla dem borta från smittfria områden tills du kan tvätta dem ordentligt.

Previous:nothing Next:hur levern fungerar

Relaterade artiklar


 • graviditet & ischiasnerven
 • hur man köper riktiga HGH online
 • QuickVue graviditetstest instruktioner
 • cystisk fibros orsaker och symptom
 • effektivt rättsmedel för kramp i benen
 • livsmedel som mjukna pall
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • Varför är hjärtsjukdom vanligare hos kvinnor?
 • hur man kan bli av diarré hos barn med hjälp av brat kost
 • behandlingar för spruckna hälar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com