sammanfattning viktminskning för barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-02
Cirka 15 procent av barnen i USA kategoriseras som feta. Barn som är överviktiga tenderar att vilja förlora sina överskott pounds så snabbt som möjligt. Crash diet är mycket ohälsosamt för barn och kan hämma deras tillväxt och orsaka kronisk sjukdom. Om ett barn vill gå ner i vikt så snabbt som möjligt utan att skada sin kropp, bör de kombinera tre beprövade sätt för en hälsosammare livsstil. Kost, motion och beteendeförändring

Du behöver:.
Badkar
En miniräknare.
En linjal eller måttband som mäter i centimeter.
.
Ett fett penna.
 Om du inte kan hitta en, en torr radera markör kan fungera.
.

Lägre kalorifattig diet

Rätt kost är viktigt i ett barns kost. Det är särskilt viktigt att växande barn inte engagera sig i viktminskning modenycker. Vissa dieter eliminera hela livsmedelskedjan, och en mognande kropp behöver protein, fett, kolhydrater, mineraler, vitaminer och grovfoder. Det är möjligt för ett barn att hålla sig till ett livsmedel plan som begränsar mängden kalorier som förbrukas under en dag och samtidigt förse sin kropp med hela spektrat av näringsämnen.

Hur många kalorier ett barn bör äta beror på deras ålder, längd och aktivitetsnivå. Du kan bestämma hur många kalorier de för närvarande konsumerar på en dag och hur mycket extra vikt att barnet har fått i år och minska kalorier baserat på dessa siffror. Ta ytterligare ett antal pounds fick han och lägga till en 0 till den. Så om barnet fått 5 pounds, minska sin dagliga kalorier med 50. Om barnet fått 30 extra pounds, minska sin dagliga kost med 300 kalorier.

Motion

Även om barn normalt leda en mer aktiv livsstil än vuxna är det många barn inte delta i tillräckligt med motion. Lägga till en daglig motion för att barnens liv kan hjälpa snabbt kasta extra pounds och förbereda dem för en livstid av bättre hälsa. Ett träningsprogram för att ett barn ska vara enkelt och roligt för att hålla deras intresse. Ett av de bästa sätten för barn att hålla sig i form är med fritidsaktiviteter verksamhet såsom sport. Basket, fotboll, lacrosse, fotboll och tennis är alla vanliga sporter som kräver en hel del energi bekostnad. Om ditt barn inte är intresserade av sport, införa ett program med mellan 20 och 50 minuters daglig promenad, löpning, simning, cykling eller rollerblades. Du kan ändra aktivitet varje dag för att hålla saker färska.

Beteendeförändringar

Ändra barns vanor och beteenden kan hjälpa dem att gå ner i vikt snabbt. För att ändra ett barns beteende, ändra vanor som att äta medan du tittar på TV, läser eller sitter vid en dator. Måltider ska alltid konsumeras vid bordet utan distraktioner. Uppmuntra dem att gå till skolan eller till parken. Föreslå de går runt i huset medan de pratar i telefon. Köp inte sötsaker. Använd mindre tallrikar så att barnen känner att de får mer. Alla dessa extrafunktioner kan hjälpa ett barn ingjuta bättre vanor i deras utveckling av hjärnor.

Previous:nothing Next:om HPV-vaccin

Relaterade artiklar


 • naturlig behandling av torrhosta
 • husdjur för barn som har astma
 • bästa behandlingarna för baby eksem
 • Graviditet och högt blodtryck symtom tryck
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • Förfarandet för en klinisk bröst
 • laser synkorrigering förfaranden
 • medicin mot depression under graviditeten
 • lära sig om mänskliga kroppsdelar
 • Hur man känner igen graviditetsdiabetes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com