sig att leva med en utökad familj

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-06
Har den ekonomiska nedgången lämnade dig fast med din släkt? Har en av dina föräldrar blev sjuk och behöver 24 timmars vård. Dessa är tips och tricks om hur man överlever med din släkt och leva för att berätta om det. I ett hus med min man, dotter, son, sjuka far i-lag, min mans äldsta bror, som är bipolär, min mans näst äldsta bror, som har haft en hjärnskada från en bilolycka, hans flickvän som är gravid med tvillingar , och hennes son, hoppas jag att dela med dig del av den visdom jag har samlat kastade ut genom åren.

Du behöver:
tuggummi
. nicotone tuggummi /plåster.


1.
välja ut dina strider. Du måste fråga dig själv vad helheten är. Är det verkligen värt det grov sjö, eller ska du låta det gå ner tillbaka och njuta av jämn segling. Vad kommer jag åstadkomma på lång sikt? Merparten av tiden, efter att du har frågat dig själv dessa frågor, kommer du att ha lugnat ner tillräckligt för att tänka igenom det.
2.
Om du har beslutat att det är bara nåt du inte kan leva med. Det är dags för kommunikation. Tänk upp en spelplan på hur man introducerar problemet i en lugn, sund framåt sätt. Det viktiga här är att vara lugn. Se om problemet kan utarbetas på ett rimligt sätt. Det verkar som att när du närmar dig saker i en lugn, positiv anda, det finns inte mycket som inte kan lösas.
3.
Kanske skulle jag ha lagt det här först. Alltid dölja en rulle toalettpapper för nödsituationer. Titta alltid innan du sätter dig ner på toalettsitsen se till att den är nere, och torrt. Det är om, är ingen i linje för badrummet först och du inte våt byxorna först.
4.
Ge upp på att ha en ren köket, eftersom ingen har ätit hela dagen, och gjorde disken som är i diskhon, och om runt huset! Genom att nu jag undrar om det finns en liten gremlin som kan äta som en häst, och lämnar alla de smutsiga disken i min runt! En av dessa dagar ska jag ha för att lära honom hur man tvättar dem.
5.
Kontrollera att du har en TV i ditt rum. Du kan glömma att titta på alla dina favorit TV-program när du delar ett hus med så många människor.
6.
När du handlar mat, ska du köpa i bulk, eller du kommer inte få samma kaka och läsk ett senare tillfälle.
7.

när klura ut sysslor, försök att tänka på vad varje person är duktig på, eller har. Detta kommer att bidra växel knepig som kommer att fastna, för den personen. Det är de sysslor som att städa badrummet och diska att ingen sömmar att vilja göra. Ibland kan du bara fastnar med dem, och allt du kan göra är att göra dem med stolthet.
8.
Förvandla ditt sovrum till en helgedom. Vissa plats du trivs. En plats som är lugnande och avslappnande. Lavendel har naturligt lugnande medel. Kanske ta några lavendel ljus till ljus. Sätt en dimmer på belysningen. Om du inte är händig kan du använda en 3 glödlampa sätt ljus. Stämningsbelysning är allt . . .
9.
Sist men inte minst, alltid låsa dörren vid byte, att gå på toaletten, duscha, eller göra någon sak privat. Jag kan inte ens förklara hur fruktansvärt fel det kan gå dit. Jag hoppas att dessa tips hjälper dig att leva med din familj.


Previous:nothing Next:hur du uppskatta din vikt utan en skala

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av symptom halsbränna angina
 • orsaker till att äta mindre och gå upp i vikt efter klimakteriet
 • frekvent urinering hos barn
 • Vilka är efter effekterna av rökning?
 • hur man kan förhindra att du och dina nära och kära från att bli / smittas av svininfluensan (H1N1 virus)
 • yoga rutiner för barn
 • hur man gör en hinderbana för de små "ninja krigare"
 • vision-att förbättra ögonövningar
 • hur man läka nervsmärta
 • hur man köper kort sikt sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com