tecken på infektioner i urinblåsan hos barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-12
Urinvägsinfektioner uppstår när bakterier ackumuleras resulterade i en infektion. Urinvägsinfektioner hos barn, även känd som urinvägsinfektioner orsakas av en mängd olika situationer som skumbad, innehav i urinering och även förstoppning. Föräldrar bör lära sig vad dessa tecken ingår. Detta kommer att bidra till att avgöra om deras barn har en urinvägsinfektion och om att få omedelbar medicinsk behandling som kan förhindra ytterligare infektioner, t. ex. njure infektioner. Flickor kan vara mer benägna att urinvägsinfektioner på grund av kortare urethras som främjar lätt resa för bakterier.

Du behöver:
badkar
. vatten.
något för att markera vattennivån med.
ett måttband.
. Vissa grundläggande matematik färdighet

Orsaker

De översta orsakerna till infektioner i urinblåsan hos barn omfattar ömhet och irritation i urinröret orsakade av kläder, tvål, skumbad och /eller avföring, felaktig avtorkning ; innehav i urinen och vägrar att använda toaletten, förstoppning,. och anatomiska avvikelser inblandade i utvecklingen av urinblåsan, njurar och /eller urinröret

Symtom

Tecken på urinvägsinfektion hos barn kan ge smärta och sveda vid urinering. Ditt barn kan uppleva en brådskande att hålla kissa och frekvent urinering. Hon kan också ha illaluktande urin och lätt feber.

Behandlingar

Efter en positiv diagnos av en infektion i urinblåsan, din barnläkare kommer sannolikt föreskriva ett antibiotikum och kräva honom att dricka mycket vätska, även vatten och tranbärsjuice , att spola bakterier från urinblåsan. Du måste se till att hon kissar ofta för att förhindra bakterier från att bygga i urinblåsan. Om han upplevde svår smärta vid vattenkastning, prova att låta honom sitta i ett varmt bad att urinera. Detta bör lindra smärtan. Urinvägsinfektioner lämnas obehandlad kan utvecklas till njure infektion.

Förebyggande /Lösning

förhindra infektioner i urinblåsan genom att undvika skumbad, starkt parfymerade tvålar och hårda tvål och schampo under bad tid. Lär barnen rätt att torka tekniken framsidan till baksidan efter tarmrörelser. Uppmuntra barn att dricka vätska under dagen och att urinera så ofta som möjligt. Se till att ditt barn äter en balanserad kost för att förebygga förstoppning, som kan främja infektioner i urinblåsan. Klä ditt barn i lös, bekväma byxor, leggings och bottnar, undvika varje form av trånga kalsonger, vilket kan irritera ditt barns urinröret, främja infektioner i urinblåsan.

Överväganden

Barn med återkommande urinvägsinfektioner bör ha en check urinodling var och en till två månader för att övervaka eventuella infektioner. Din barnläkare kan rekommendera att ta antibiotika i förebyggande syfte, en låg dos av daglig antibiotika, under sex till 12 månader för att förhindra återkommande infektioner.

Previous:nothing Next:polycystiskt ovariesyndrom kost

Relaterade artiklar


 • spotting under den första trimestern av graviditeten
 • hur man läka nervsmärta
 • bot för en rinnande näsa
 • Så för att lindra graviditetsillamående
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • biverkningar av nikotin sugtabletter
 • kan jag bli gravid på min tid?
 • Fakta om ben sporrar på fötterna
 • tandvärk rättsmedel för gravida kvinnor
 • Nicotrol inhalator system instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com