träkol rengöra

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-14
Rengöring tjocktarmen kan vara en klibbig ämne. Det finns en mängd olika metoder och produkter på marknaden att rengöra den kolon, aktiverat kol är en av dem. I dagens höga tempo samhälle är det svårt att äta rätt näringsämnen. Aktivt kol kan hjälpa utvisa oönskade gifter som orsakats av förädlade livsmedel. Enligt americanchronicle. com, "vi får bara en fjärdedel av de ursprungliga näringsämne som finns i rå mat. " Det är mycket viktigt för kolon hälsa att tjocktarmen renas grund av de skador beredda livsmedel kan göra för att mag-tarmkanalen.

Om aktivt kol

Aktivt kol görs genom att bränna skalet av kokos. Denna kraftfulla kol absorberar snabbt in i gifter och avfall som finns i tarmarna. Det är viktigt att notera att Aktivt kol bör inte tas för sig, eftersom det kan orsaka förstoppning. Physsilium skalet är en ingrediens som innehåller fiber. Physsillum skalet blandas med aktivt kol För att förhindra detta förstoppning.

Cleansing Metod

Som tidigare nämnts finns det ett antal produkter på marknaden, och några kommer färdigblandad. Nedan är den metod som finns på ehow. com:

"Blanda 1 tsk lera eller träkol och 1 tsk psyllium i en 8-oz glas vatten så att ingredienserna löser Drick blandningen 2. . . . timmar före eller efter en måltid en gång dagligen i 3 dagar. Följ kolon rensningen drink med ett glas rent vatten. "

På dagarna fyra och fem kommer du att vilja öka antalet glas du dricker av blandningen till två glas om dagen. Det är viktigt att du dricker en på morgonen och en innan du går till sängs på kvällen. Sedan öka antalet glasögon till tre på den sjätte dagen och sedan fyra på sjunde. Efter den sjunde dagen kan du behöva dricka ungefär fem glas av blandningen per dag. De flesta människor se resultat i ungefär två veckor, men för vissa kan det ta månader. Du bör alltid fylla dessa steg efter att få samtycke av en utbildad professionell.

Eventuella biverkningar och nackdelar

Återigen, det är starkt rekommenderat att du träffa en läkare före och under användning av aktivt kol till följd av den sidan effekter. Ovanpå utvinna oönskade näringsämnen och gifter i tarmen, kan aktivt kol utdrag också nödvändiga näringsämnen. Andra biverkningar inkluderar, men är inte begränsade till, obekväm svart avföring, förstoppning, diarré, kräkningar och buksmärtor.

Previous:nothing Next:Daytona Beach missbruksbehandling

Relaterade artiklar


 • hur man ska gå din väg till hälsa
 • kan jag färg mitt hår om jag är gravid?
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • rättsmedel för reflux hos spädbarn
 • laser synkorrigering förfaranden
 • negativa biverkningar av p-piller
 • källor till kolesterol i kroppen
 • aha kolesterol riktlinjer
 • Kegel övningar för blivande mammor
 • hur har ett test allergi scratch
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com