vitamin E minska bristningar?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-17
Om du har vunnit eller förlorat i vikt, bristningar är nästan oundvikligt. Tyvärr, när en individ har hudbristningar, kan det vara svårt att bli av med dem. Detta kan vara frustrerande, speciellt för en person som just har förlorat mycket i vikt. Det är frustrerande eftersom vi arbetar hårt för att förlora vikt och vill njuta av det och ser bra ut efteråt. Det kan vara svårt att njuta av det om våra trim kroppar är fulla av hudbristningar, men E-vitamin kan hjälpa

Du behöver:. .
Badkar
vatten.
något för att markera vattennivån med.
ett måttband.
några grundläggande matematik skicklighet.

fungerar det?

E-vitamin olja naturligt reparerar huden. Inte bara kan den användas för att minska uppkomsten av hudbristningar, det kan också hjälpa till med ärrbildning, vilket är varför det är så effektivt som ett Stretch Mark reducering. Hudbristningar uppstår när huden sträcker ut för långt och huden faktiskt bryter, så småningom ärrbildning. Eftersom en sträcka varumärket är en typ av ärr och E-vitamin olja kan bidra till att minska uppkomsten av ärr, är det rimligt att vitamin E olja skulle kunna användas för att minska bristningar också. Vitamin E olja läker naturligt hudens yta. Det kommer inte att bli av med hudbristningar helt, men det kommer att bidra till att minska deras utseende.

Blanda oljor

Du kan använda andra oljor i kombination med vitamin E olja. Prova följande formel för hudbristningar:
u00BD kopp olivolja
u00BD kopp aloe vera gel
10 E-vitamin caplets (detta kan vara billigare än att köpa E-vitamin olja vid hälsokostaffär)
5 A-vitamin caplets

Prick och dränera vitamin E och A caplets i en liten behållare eller burk. Tillsätt olivolja och aloe vera gel, och blanda väl. Förvara i kylskåp och tillämpas dagligen till de områden där du vill minska bristningar.

Tillämpa Olja på våt hud

Ansöka olja vitamin E för att huden efter bad eller dusch hjälper. Det är när porerna är öppna och är den bästa tiden för oljan att absorberas in i huden. Prova att blanda olja vitamin E med babyolja för bästa resultat. Vitamin E olja kan köpas hos de flesta hälso-mataffärer och behöver inte nödvändigtvis tas från kapslar E-vitamin. Blanda en del av vitamin E olja och babyolja tillsammans i en skål och häll sedan i en billig plast lotion behållare. Skaka för att blanda. Mängden av vitamin E olja du använder beror på hur mycket du kan köpa och hur dyrt det är.

Previous:nothing Next:övningar för att förlora mannen bröst

Relaterade artiklar


 • allergier mot förkylningar hos barn
 • hur man gör enkla övningar balans för seniorer
 • hur man upp i vikt under graviditeten
 • hur exakt var tidigt graviditetstester?
 • bästa behandlingen för ED
 • hälsosam graviditet efter kryoterapi
 • hur du får ditt barn på vitamin D mjölk när i rätt ålder
 • hur man har kul träning med dina barn
 • halsbränna lättnad under graviditeten
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com