Vad kan användas för att sänka blodtrycket naturligt?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-22
Det uppskattas att en av tre amerikanska vuxna har högt blodtryck. Enligt Mayo Clinic, är blodtrycket bestäms av mängden blod hjärtat pumpar och mängden av resistens mot blodflödet i dina artärer. Blodtrycket är en viktig indikator på hjärtat hälsa

Kontrollera med din läkare

Du anses ha högt blodtryck-som definieras av National Institutes of Health-Om du har en läsning över 139/89. Medan det finns ett intervall för vad som anses vara acceptabelt blodtryck är 120/80 allmänhet anses idealisk för en vuxen.

Det finns många saker du kan försöka sänka ditt blodtryck säkert och naturligt, Men kolla med din läkare först för att se ditt höga blodtryck är inte ett symptom på andra mer farliga bakomliggande sjukdomar såsom njurproblem, tumörer och hjärtbesvär. Din läkare bör ge en kontinuerlig övervakning av ditt blodtryck för att försäkra naturläkemedel är effektiv för dig.

kost och motion

Gå ner i vikt tar bort trycket på ditt hjärta som det pumpar blod genom kroppen. Motion stärker hjärtat så det fungerar mer effektivt och bidrar till viktminskning.

Tänk kost ändringar, till att börja med en minskning av salt och en ökning av kalium. Salt orsakar vätskeretention, vilket kan orsaka en påfrestning för hjärtat. Kalium hjälper till att reglera hur salt påverkar din kropp på cellnivå. Naturligtvis, äta mindre fet eller stekt mat och mer frukt och grönsaker, samt äta mindre i allmänhet, gör att du kan gå ner i vikt.

Om du inte har tränat på ett tag, börja långsamt. Du vill inte att överbelasta ditt hjärta ytterligare. Promenader och simning är bra för nybörjare. Börja med ett block eller ett varv och sakta arbeta upp till 30 minuter på övningen 3 till 6 gånger i veckan. Övningar som innebär långsam stretching, som yoga eller tai chi, är också utmärkt för dem bara komma tillbaka till en mer aktiv livsstil.

Meditation

Studier har visat att meditation kan vara effektivt för att sänka blodtrycket. Den meditativa tekniken oftast studeras är Transcendental Meditation. Johns Hopkins livsmedelsvarning nyhetsbrev säger Tekniken innebär sitter bekvämt på en lugn plats med slutna ögon, med djupa, långsamma andetag, och upprepa en enda stavelse ord, eller mantra, att fokusera dina koncentration. "Efter 20 minuter, du öppnar dina ögon, ta en stund att rikta in sig på världen omkring dig, och sedan fortsätta med din dag", nyhetsbrevet säger.

Meditation, som kost och motion, är inte ett universalmedel för högt blodtryck. Det kräver daglig disciplin att skörda dess hälsofördelar.

Herbal Behandlingar

Bland de örter som används för att sänka blodtrycket är vitlök, kalott, vänderot, shankhpushpi, kanel, ingefära, kardemumma och kelp. Använda örter för att självbehandla för högt blodtryck kan vara osäkra, så konsultera en naturläkemedel läkare om säker och effektiv kombination av örter i lämpliga doser för att sänka blodtrycket naturligt.

Previous:nothing Next:Vad ska man göra för kliande hudbristningar under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera graviditetsillamående
 • risker för bärbara datorer
 • opartisk abort information
 • ringorm i små barn
 • hur man upp i vikt under graviditeten
 • vad är en frisk blodtryck sortiment?
 • källor till kolesterol i kroppen
 • vad är betydelsen av bebisar lär sig att vara oberoende?
 • Vilka är de behandlingar för spädbarnskolik?
 • hur man har kul träning med dina barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com