det bästa sättet för barn att gå ner i vikt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-05
Barnfetma räntan har fördubblats under de senaste 25 åren, och barnfetma har blivit ett stort problem. Fetma kan skapa många hälsoproblem för barn, däribland typ 2-diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol och sömnapné. Medan växande barn aldrig bör begränsa kalorier eller fett behövs för en frisk tillväxt och utveckling, de kan läras hälsosamma matvanor och lära oss att bli mer aktiv genom att delta i lagsporter att utveckla en personlig övning rutin och göra av målet att bli mer fysisk form.

Skapa en mer Active Home Miljö

Överviktiga barn ofta kommer hem efter skolan och tillbringar en stor del av sin tid framför teven och spelar tv-spel istället för att delta i mer fysiska aktiviteter. En studie som utförts av National Health and Nutrition Examination Survey visade att 26 procent av amerikanska barn ser minst fyra timmar TV varje dag. Familjer med överviktiga barn kan uppmuntra viktminskning genom att skapa en mer aktiv familj kultur för alla i familjen. Barn är inte benägna att utöva om de ser sina föräldrar att undvika aktivitet. Familjemedlemmar kan gå på promenader tillsammans efter middagen, idrottar i trädgården och cyklar rida tillsammans. Barn bör uppmuntras att hitta en aktivitet som de tycker att öka sin aktivitetsnivå. Familjemedlemmar kan uppmuntra varandra genom att ställa grupp mål som att gå tre gånger i veckan eller att vara fysiskt aktiva minst 30 minuter om dagen.

Ät hälsosam mat hemma

Snabbmat är en standard i kosten för många amerikanska barn och innehåller höga halter av fett, kalorier och hydrerad olja. Hälsosamma måltider kan tillagas hemma på en mycket mer rimlig kostnad och med bara en bråkdel av fettet. Måltider med hela korn, frukt och grönsaker kommer att ge växande barn med den näring de behöver för att leva en hälsosam livsstil och hålla dem mättnadskänsla längre än gödning snabbmat måltider. Barn kan lära sig att hjälpa till att förbereda hälsosamma måltider och mellanmål. Att vara en del av livsmedel kommer att hjälpa barnen att vara mer benägna att prova nya livsmedel och utveckla goda matvanor.

Hälsosamma vanor i skolan

skollunch ofta har hög fetthalt och få hälsosamma val. Packning en lunch hemifrån med olika hälsosamma livsmedel kan hjälpa överviktiga barn gå ner i vikt och äter mer näringsmässigt rika livsmedel. Barn tillbringar en stor del av sin dag i skolan, är så fysisk aktivitet i skolan oerhört viktig. Föräldrar bör uppmuntra eleverna att delta i fysiska utbildningsprogram på skolan och inte tillåta barnen att välja att ta en alternativ klass istället för P. E.

Previous:nothing Next:inte babyolja hjälp att bli av med hudbristningar?

Relaterade artiklar


 • husdjur för barn som har astma
 • sig att leva med en utökad familj
 • depression fakta för barn
 • vad är orsakerna till pediatriska magont?
 • kostnaden för Plan B
 • Vilka är efter effekterna av rökning?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för en brusten skiva?
 • den bästa ringorm behandling
 • orsakerna till salivering
 • nyfödda genetiska sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com