frisk familj medicinska strategier

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-12
Hälsofrågor som en familj är beroende av en handlingsplan. Var proaktiv med hälsan hos varje medlem i familjen, oavsett om seniorer, medelålders vuxna, tonåringar eller småbarn. Förstå grunderna i hälso-och sjukvården och vikten av kost, regelbundna läkarkontroller och kost och motion hjälper din familj hålla sig frisk

Kontroller

Regelbundna kontroller är det bästa sättet att säkerställa att din familj är friska och håller sig frisk. Läkarkontroller start i graviditeten med mödravårdskontroller schemalagd av förlossningsläkare. Efter barnet är fött, kommer väl baby checkups se till att ditt barn växer och utvecklas normalt. När barnen blir, se till att de får sina vacciner och vaccinationer genom barndomen och in i tonåren.

För mamma och pappa, regelbunden fysisk checkups på årsbasis kommer att ge en husläkare med information om anamnes och hjälper dig att identifiera risker eller genetiska frågor, såsom möjligheter att utveckla hjärtsjukdom, Alzheimers och cancer . Baseline filmvisningar och kontroller för benmassan, hjärtat hälsa och kolesterol kommer att hjälpa alla hålla dig på spåret med diet och näring. För mormor och morfar kommer regelbundna kontroller samt tandvård och synvård bidra till att främja livskvalitet och adress hälsa eller medicinska frågor innan de blommar utom kontroll.

Nutrition

Nutrition är avgörande för hälsan. Många sjukdomstillstånd i dag orsakas av dålig kost, t. ex. vissa fall av diabetes, hjärtsjukdomar och fetma, ofta orsakade av kost med mycket fett, socker och natrium. Sitt ner som en familj och diskutera betydelsen av kost och näring. Titta på webbplatser som MyPyramid. gov och lära sig de grundläggande näring och kalorier för barn, tonåringar, vuxna och seniorer, enligt ålder och höjd. Friska frukter och grönsaker bör ersätta sötsaker och pommes frites för att förhindra högt kolesterol, högt blodtryck och villkor som är kopplade till fetma, såsom ökad risk för diabetes och hjärtsjukdomar.

Motion

Uppmuntra alla i familjen att få tillräckligt med motion. Det innebär att alla, från små barn till farmor och farfar. Uppmuntra minst 30 minuter till en timmes motion varje dag. Ta familjen promenader eller åka rullskridskor, cykling eller vandring. Njut av en simtur på gemenskapsnivå poolen eller tillbringa några timmar på den lokala parken varje vecka. Föregå med gott exempel. Övning i inte bara bra för viktkontroll, men ökar rörelseomfång, styrka och uthållighet och släpper "må bra" endorfiner som håller oss på bra humör.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för hand vårtan bort

Relaterade artiklar


 • katt allergier hos barn
 • roll telomeras
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • rotavirusinfektion hos barn
 • hur man förbereder för en pappa screening
 • naturliga botemedel mot skabb
 • järntillskott biverkningar
 • mikonazol biverkningar
 • hur man kan förebygga halsbränna under graviditeten
 • hälsosam mat kost för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com