hem rättsmedel för candida

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-15
Candida är en naturligt förekommande bakterier som orsakar inga krämpor på normala nivåer. När bakterierna sprider utom kontroll, men kan du utveckla en svampinfektion, vilket kan orsaka smärta, klåda och förlägenhet. OB /GYNs förskriva ofta stark anti-fungals som Diflucan, men dessa kan döda bra flora medan de är attackerar infektionen. Om du behandlar återkommande jäst infektioner med receptbelagda läkemedel, kan du hamna immun mot även de starkaste behandlingar. Lyckligtvis finns det naturliga hem rättsmedel att bekämpa candida.

Yoghurt

Yoghurt är en effektiv hem rättsmedel för Candida eftersom den innehåller Lactobacillus kulturer, som lägger nyttiga bakterier i systemet som håller Candida i schack. Äta 1 /2 kopp yoghurt --- kontrollera att det är försett med levande kulturer --- hjälper undertrycka jäst infektioner. Dessutom kan du använda yoghurt till det drabbade området om du upplever just nu en svampinfektion.

Tvätta Underkläder

Candida kan överleva resor till tvättmaskin och torktumlare, och kan då bli återknyta bekantskapen med din kropp när du tar på dig rena kläder. Det finns dock extra åtgärder du kan vidta för att förhindra spridning av bakterier. Blötlägg underkläder i varmt vatten i upp till 30 minuter före tvätten. Skrubba plagg med ett milt tvättmedel (inga färgämnen eller parfymer) efter blöt och innan gungade i maskinen. Se till att de är väl sköljas efter kommer ut ur tvättmaskinen, som tvättmedel kan ibland främja tillväxten av candida.

löst sittande kläder

Candida trivs på platser som är kall, mörk och fuktig. Undvik att bära åtsittande eller mörka kläder. Om du måste bära en sådan outfit, förändring och dusch så snart som möjligt för att undvika spridning av bakterier.

C-vitamin

C-vitamin är en kraftfull åtgärd mot Candida, eftersom det främjar ett starkt immunförsvar. De med svagare system är större risk för infektioner orsakade av jäst. Apelsiner och broccoli hålla höga halter av vitamin, och ett tillägg kan också vara bra att öka din immunitet mot svampinfektioner.

Previous:nothing Next:näsblod behandling

Relaterade artiklar


 • hur man ska leva hälsosamt i giftiga värld
 • hur man förbereder för en allergi scratch test
 • hur man kan bli av blåmärken nu
 • klimakteriet och bröstcancer
 • skälen till foten smärta
 • hur man somna om du har problem
 • rekommendationer för problem impulskontroll hos barn
 • hälsporre smärtlindring
 • vad yoga behandlingar hjälper kvinnor i övergångsåldern?
 • hur du ställer in Childs överliggande i bilen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com