hem rättsmedel för förkylningar hos barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-29
Som förälder, när barnet är sjukt allt du vill göra är att göra dem bekväma och ge dem lindring. Som sagt, många av over-the-counter förkylning verkar lite hård för de små. Om ditt barn lider av en förkylning, det finns många huskurer mot förkylning hos barn som kan vara lika användbar som köpta mediciner. Dock bör alla hem rättsmedel användas med noggrant övervägande och samråd med barnets läkare

Kaffe

varmt te med honung och /eller kalk är bra för barn som är förkyld. Honung är ett naturligt antiseptiskt och antibiotika. Dessutom kan det lugna en irriterad hals och minskar inflammation. Honey ska aldrig ges till barn under ett års ålder eftersom det matsmältningssystemet inte är mogen att smälta komponenter. Lime är också ett antiseptiskt och en utmärkt källa till vitamin C. Ingefära te är bra för barn med en kall, eftersom den bidrar till att minska feber och lindra hosta.

Bad

Inte många saker lugnar som ett varmt bad när man är sjuk. Det finns många eteriska oljor som du kan lägga till ditt barns badvattnet för att mildra symptom orsakade av en förkylning. Prova att tillsätta några droppar lavendel eterisk olja till ett varmt bad. Se till att oljan är väl blandat innan ditt barn får i badkaret. Den lavendel eterisk olja är bra för barn som har ett kallt eftersom det hjälper dem att slappna av och ångor kan lugna en hosta som orsakas av bröstet överbelastning och bronkit.

Treats

Du kan enkelt lätt ont i halsen genom bedövande den med en kall Popsicle. Gör din egen popsicles med Popsicle pinnar och en istärningslåda. Använd en närande juice som Apple, druva eller ens apelsinjuice. Dina barn kommer att älska det och det kommer att göra dem att må bättre. Du kan också mos bär och göra fryst frukt dyker. Bär är rika på kroppen närande antioxidanter och vitamin C.

Basic Care

I slutet av dagen, det bästa hem rättsmedel för kall lättnad kommer från grundläggande vård. Se till att ditt barn är vila mycket och vätskor. Oftare än inte en kall kommer ha sin gång i 7 till 10 dagar. Däremot kan huskurer bidra till att göra ditt barn mer bekväm och i vissa fall förkorta en förkylning.

Previous:nothing Next:användning av shilajit

Relaterade artiklar


 • hur man lever längre och bättre
 • bästa sätten att ta hand om ditt hår
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • biverkningar av nikotin sugtabletter
 • övningar för att undvika knäled
 • vitamin E minska bristningar?
 • Kan man bli gravid utan att ha en period?
 • näsblod behandling
 • Daytona Beach missbruksbehandling
 • hur lätt graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com