hem rättsmedel för hand vårtan bort

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-12
Vårtor på händerna orsakas av en stam av HPV-viruset som orsakar cellerna att växa snabbt på det yttre lagret av huden. Vårtor är noncancerous och normalt försvinner av sig själv. Människor blir ofta generad av vårtor på händer och söka läkarvård för borttagning. Innan vi övergår till en läkare, prova att använda dessa huskurer

Duct Tape

Vävtejp irriterar vårtor, orsakar ett immunförsvar reaktion som angriper utväxter. Forskare säger att detta är mer effektivt och mindre smärtsam än att frysa vårtor med flytande kväve. Du täcka vårtan med silvertejp i flera dagar, sedan filen vårtan och upprepa. Det är en tidskrävande process och tar vårtan ungefär två månader att försvinna.

Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger är en produkt som ofta används för att behandla bort vårtor. Blöt en liten bit av en bomullstuss i några äppelcidervinäger, och se till att ringa någon fukt ut. Placera den våta bomullstuss på vårtan och täck med ett plåster. Göra detta på natten innan sängen, lämna den på hela natten. Du kan också lämna bomull och plåster för följande dag, men se till att du ändrar dem igen följande kväll. Följ dessa steg för en vecka. Vårtan börjar svullnad och bultande som äppelcidervinäger arbetar sin magi. Vårtan börjar vända svart två dagar efter början äpplet behandling äppelcidervinäger. I ett par veckor vårtan är helt borta.

Salicylsyra

Över receptfria läkemedel finns också att behandla vårtorna hemma. Dessa mediciner innehåller salicylsyra och skalar av de smittade huden lite i taget. Mediciner som kan köpas över disk för att behandla vårtor är Curad Mediplast och Dr Scholl's Clear-Away Plantar. När du väljer någon av dessa produkter, vara säkra på att den innehåller en 40 procent salicylsyralösning. Tillämpa någon av dessa produkter två gånger om dagen och se till att undvika frisk hud. Frisk hud blir irriterad om det kommer i kontakt med salicylsyra.

Previous:nothing Next:varför bröst ökar under menstruationen

Relaterade artiklar


 • träning steg för graviditet
 • biverkningar av dutasterid
 • Hur refinansiera med rabatt poäng
 • missfall smärtlindring
 • graviditet övningar för normal förlossning
 • Varför skulle en skelettscintigrafi visa oroshärdar i hela kroppen?
 • virus symtom hos barn
 • steg för handtvätt
 • QuickVue graviditetstest instruktioner
 • sig att slappna av när man är gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com