hem rättsmedel för spädbarn med förkylning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-12
Enligt experterna vid Mayo Clinic, kan barn förväntas ha åtta till tio förkylningar de första två levnadsåren, bekräftar smeknamnet "en vanlig förkylning. " Att vara gemensam inte gör det något lättare att genomlida. Varje kallt i en mycket ung barnet bör diskuteras med en läkare för att förhindra komplikationer. Här är några åtgärder för att lindra dessa symptom i väntan på återvinning

Minskning Slem

Använda en over-the-counter saltlösning kan bidra till att luckra upp slemmet i din lilla näsa. Prata med din barnläkare om vad som rekommenderas för ditt barn.

Sugas ut slem med hjälp av en gummi-lampa spruta (finns på ditt lokala apotek) underlättar. Enligt experterna på Mayo Clinic, börja med att klämma på sprutan så det finns ingen luft, sedan in den i näsborren ca 1 /4 till 1 /2 tum, pekar det mot ryggen och sidan av näsan. Håll spetsen på plats och släpp glödlampa, sugas ut slem. Dra försiktigt spetsen ur näsborren och pressa innehållet i en vävnad. Detta kan upprepas så ofta som behövs för ditt barns bekvämlighet . Rengör sprutan med tvål och vatten.

Hålla hydratiserade

Bo välhydrerade är viktigt när kämpar en förkylning. När ditt barn har en täppt näsa, är det inte alltid lätt för henne att dricka hennes normal mängd vätska. Uppmuntra din lilla att konsumera samma mängd vätska som när han är frisk (extra vätska behövs inte). Om ditt barn vägrar dricka, erbjuda saker som is chips, popsicles eller buljong.

Fukta Air

Fuktig luft bidrar till att förhindra slemhinnorna torkar ut, vilket kan förvärra symtomen. Placera en luftfuktare i barnets rum medan hon sover för att hjälpa henne andas lättare och vila bättre (även nyckeln till återvinning). Var säker på att det inte är riktad rakt mot hennes säng, som kan dämpa ark. Lokala drog butiker säljer luftfuktare.

Steamy duschar är ett annat bra sätt att ge fuktig luft. Om du inte känner dig bekväm står i duschen med din lilla, kör duschen så badrummet luften blir ångande och sedan ta ditt barn in i rummet. Även ett par minuter kan påverka resultatet.

Previous:nothing Next:halsont och täppt näsa rättsmedel för spädbarn

Relaterade artiklar


 • Definitionen av ett Pap-test
 • halsont och täppt näsa rättsmedel för spädbarn
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • hur man får tillräckligt med vila under din graviditet
 • Hur sluta röka
 • HDL i blodet
 • motåtgärder vid en hosta baby
 • Vilka är de behandlingar för spädbarnskolik?
 • hur man förbereder för en allergi scratch test
 • Hur vet man att ringa doktorn under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com