hur att förkorta din tid cykel naturligt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-05
Varje kvinna har en något annorlunda menstruation cykel, men de flesta kvinnor önskar att det var kortare och lättare. Om du vill förkorta din tid naturligtvis finns det några saker du kan göra som kan hjälpa
1.
Motionera regelbundet under hela cykeln, och fortsätta att utöva medan du har mens. Montera kvinnor tenderar att ha kortare perioder med lättare flöden. Kvinnor som är extrema idrottsmän utan kroppsfett kan inte ens ha en månatlig menstruation, men det är ohälsosamt och ett tecken på anemi. Överviktiga och övervikt kvinnor tenderar att ha längre och tyngre perioder. Det finns en allmän korrelation mellan kroppsfett och längden på menstruation.
2.
Bo hydrerad genom att dricka mycket vatten varje dag för att bidra till att förkorta din tid naturligt. En frisk kvinna som utövar regelbundet ska dricka flera glas vatten varje dag. Du bör också undvika koffein, sockrade drycker och alkohol för att försöka förkorta tiden naturligt. Bo hydrerad kan också lindra menstruations uppblåsthet och kramper.
3.
Äta hälsosam mat varje dag. Håll en matdagbok under några månader. Många kvinnor upplever att äta choklad, koffein, socker, kött och mejeriprodukter orsaka längre och tyngre flöden.
4.
Dricker rött hallonbladsté varje dag veckan innan mensen och under menstruationen . Red hallonbladsté sägs att tona livmodern, och många kvinnor fordran som är förkortar deras perioder och gör dem mer uthärdlig. Ingefära te med brunt socker har också använts av kvinnor för att förkorta deras perioder naturligt.
5.
Ta olja nattljusolja gång om dagen. För vissa kvinnor nattljusolja kapslar är ett sätt att naturligt förkorta den tid cykler med en dag varje månad, men rådfråga en läkare eller naturläkare innan du tar nya tillskott.
6.
Använd en menstruation kopp snarare än disponibel tamponger och bindor. Många kvinnor känner att deras tid är kortare, lättare och lättare att handskas med när de använder återanvändbara menskoppar, såsom Diva Cup, Keeper eller Moon Cup. De kommer också att spara pengar, minska risken för tampongrelaterat jäst infektioner och är bättre för miljön.
7.
boka en tid med en akupunktör. Akupunktur är en effektiv och naturligt sätt för vissa kvinnor att förkorta och minska flödet av deras tid.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla ömma bröst

Relaterade artiklar


 • hur man gör Ipecac
 • är en kolon rengöra säker för att bli gravid?
 • hur man gör en super säker (ej giftig) allrengöringsmedel
 • Milk Thistle nytta
 • trötthet rättsmedel
 • kolon rengöra komplikationer
 • den bästa hemsidan blodtrycksmätare
 • influensa skott efter effekter
 • den bästa ringorm behandling
 • vad som orsakar låga kalium?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com