hur man använder progesteron kräm för att lindra värmevallningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-26
Klimakteriet är skrämmande för många kvinnor. Jag började lida av nattliga svettningar, värmevallningar, oro, muntorrhet och depression ungefär ett år sedan. Jag är bara 43, men jag antar att alla är olika. Vissa kvinnor upplever inga symptom och viss erfarenhet olika svårighetsgraden av symtomen. Mine var ganska illa!

Det värsta inte är att veta att det är klimakteriet. Jag insåg inte att det var tills min tid fick kortare och sedan började jag hoppar några helt och hållet.

Jag tycker verkligen att läkare bör kontrollera kvinnors hormonnivåer minst en gång om året. Detta avgör om du närmar klimakteriet. Att veta att du är kommer att spara tid och undvika smärtsamma lidande. Prova bioidentiska hormonbehandling. Det fungerar verkligen

Du behöver:.
Bio-identisk progesteron


1
Få dina hormonnivåer kontrolleras varje år efter 35 år
2.
Ät bara vad som är bra för dig! Detta kommer att säkerställa att du upprätthålla viktiga näringsämnen som din kropp behöver! Jag försöker att äta frukt och grönsaker, fullkorn och protein varje dag.
3.
göra yoga varje morgon och varje kväll innan sängen. Drick mycket vätska för att spola ut gifter. Varva ner så mycket som möjligt. Ta ett långt bad eller dusch och tala om hur du känner till en vän eller kanske en terapeut. Min terapeut är 72 och fortfarande tar östrogen eller hon börjar bli nattliga svettningar! Jag har nu så mycket respekt för kvinnor! Det gör mig så emotionell att tro att min mormor förmodligen lidit fruktansvärt utan lättnad!


Previous:nothing Next:hur man kan bota en blöjeksem

Relaterade artiklar


 • guidade bildspråk för förlossning
 • för tidig förlossning behandling
 • farorna med plast nappflaskor
 • hem rättsmedel för hand vårtan bort
 • hur man kan stärka och platta till magen med "jack-kniv"
 • lära sig om mänskliga kroppsdelar
 • hur man köper riktiga HGH online
 • typer av kroppen bygger
 • beredning av tiazol
 • hur man får företaget sjukförsäkring betala nekad anspråk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com