hur man kan njuta av solen, källan till livet, och inte bli bränd

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-06
Igår läste jag några chockerande men inte förvånande nyheter: en betydande andel av amerikanska barn lider av D-vitamin defficiency.
Naturligtvis efter dålig bild är det tagit emot i åratal människor är rädda för solen, de kallar det "fienden". Fienden! Vår huvudsakliga källa av liv! Detta är bara demential och det börjar få konsekvenser: fler och fler människor saknar nödvändiga vitamin D som vi bara skapa genom att ta emot strålarna av solen.
Här ett naturligt sätt att skydda sig mot solens eldiga prakt medan du njuter av det och ta emot dess livgivande fördelar.

Du behöver:
EMU OLJA
. Läs om behovet av solljus.
.
Läs om farorna med bristande vitamin D.
.
Läs om hur ett gemensamt drag bland personer med cancer är bristen på vitamin D.
.
Gå njuta av solen varje dag så länge den varar, för att bygga upp kroppen bestämmelserna i D-vitamin för vintern.
.


1.
Solen är livets källa och den enda naturliga skaparen av D-vitamin i våra kroppar. Så vi måste bada våra kroppar med direkt solljus utomhus. Men naturligtvis solen är eldig och den brinner. Därför behöver vi skydd innan du utsätter oss för solljus. Och vi behöver ett naturligt sätt att göra det.
2.
Enligt min erfarenhet är den bästa naturliga skydd mot solbränna är EMU OLJA.
Emus är de stora fåglar från Australien, numera odlas på många gårdar också i USA. De är ganska aggressiva sinsemellan och när de attackerar varandra de får allvarliga sår. Det var ett mysterium hur de återhämtat sig nästan omedelbart från dem, tills de upptäckte att emuer har en olja under huden och i det tomma utrymmen i sina kroppar, en olja som läker och reparerar vävnaden vid en överraskande hastighet. Denna olja säljs nuförtiden och har många egenskaper, en bland dem är att EMU OLJA skyddar mot solbränna.
3.
Du måste generöst tillämpa EMU OLJA för ditt ansikte, hals, rygg, armar, ben, varje del av huden som ska ta emot strålarna av solen. Det är fet men det absorberar mycket snabbt. Skyddet är så fantastiskt att på några 2 eller 3 dagar du helt bli solbränd som en stjärna, utan att ha lidit brännskador.
Ingen tvekan måste man vara försiktig och inte gå och lägga sig i solen som en ödla i timmar, särskilt inte den första dagen. De gamla sätten gäller alltid: du startar din solexponering lite i taget, och du förnya tillämpningen av olja efter ett tag. Men med hjälp av EMU olja du behöver inte frukta den mäktiga brännande från solen som så många gånger har förstört de första dagarna av din semester.
4.
Du kan köpa Emuolja på Internet, i Natural Health butiker, på VitaminShoppe, eller direkt från den amerikanska gårdarna. Det finns en som heter Longview Farms
5
Mycket viktigt:. . Är D-vitamin skapas i vår hud och det tar ett tag för den att komma ner under och gå till resten av kroppen . Så om du använder tvål i din hud du eliminerar den underbara D-vitamin som din kropp bara har skapat från solen.
Så Använd inte tvål av något slag utom i dina fötter, dina intima delar och under armarna. Vatten är nog för allmän rengöring av kroppen och inte använda tvål förhindrar oförsiktig förlust av vitamin D.
En bonus att avstå från tvål är att din hud kommer att vara vacker, utan aggression av tvål.

tips och varningar


 • brist på solljus är ingen liten sak, försök att ta reda på om dess konsekvenser. Gå till exempel till Dr Mercola hemsida, ger han bra information.
 • Njut av solen medan den varar. Det finns en anledning till varför det dyrkades av våra förfäder: han faktiskt är givaren av livet på vår planet
 • aldrig få solljus genom ett glas fönsterruta. ! Glaset filter vissa typer av oskyldiga solens strålar och medger passage av andra, mer aggressiva. Det är farligt.
 • Gå inte i timmar under solen, det är inte hälsosamt heller. Måttlighet är nyckeln till bra boende.
 • Använd inte tvål av något slag med undantag för fötterna, under armarna och i dina intima delar, så att du förlorar ditt nyligen förvärvade vitamin D.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av huvudlöss.

  Relaterade artiklar


 • vård av barn med svår hosta och feber
 • natriumfattig kost under graviditeten
 • hur ska mikroskop användas för att förbättra livet?
 • silverax faror
 • nyfött barn förkylningssymtom
 • vad är bra behandlingar för huvudlöss?
 • vad övningar hjälpa att bli av med magen fett?
 • kan jag bli gravid på min tid?
 • influensa dimma biverkningar
 • hur man hanterar sängliggande under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com