inte babyolja hjälp att bli av med hudbristningar?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-04
Hudbristningar orsakas av snabb stretching av huden. Den andra lagret av huden, som kallas läderhuden, innehåller en stor mängd av kollagen, vilket ger elasticitet, vilket gör att huden sträcks och dras in utan konsekvens. Stretching som sker med snabb viktuppgång som inträffar under graviditeten orsakar en uppdelning av kollagen i dermis, skapa hudbristningar som syns på det yttre lagret av huden. De flesta bristningar kan minimeras. Däremot kommer inga belopp lotion, kräm eller babyolja bli av med dem.

förebygga hudbristningar

Baby olja kommer inte att bli av med hudbristningar som redan finns där. Tillämpning av någon mjukgörande bidrar till att minska dem, och kanske till och med förhindra bristningar bildas. Vitamin E krämer är mycket effektivare än babyolja för detta ändamål, vitamin E grädde ger näring åt huden och hjälper till att bevara elasticiteten i huden

Visst Stretch-Mark Cure

bukplastik, eller bukplastik är det enda. verkliga botemedel mot hudbristningar. Detta invasivt kirurgiskt ingrepp kräver en plastikkirurg för att skära bort hela huden nedanför naveln. Huden är sedan sträcks och sys på blygdbenet. Detta resulterar i att avlägsna många hudbristningar och ersätter dem med ett stort ärr som sträcker sig från höft till höft. Detta ärr kan vanligen täckas av en bikini botten. Bukplastik är en dyr operation som kräver en lång återhämtningstid.

Laserbehandling för Stretch Marks

Några kosmetiska läkare erbjuder laserbehandlingar för att ta bort hudbristningar. Generellt är lasrar som används för fördelningen av vävnad, och inte reparation av vävnad. Var noga med att utforska det här kostsamma serie behandlingar innan de genomgick dem. Räkna inte med att ha din hudbristningar bort. Snarare förväntar utseendet på bristningar ska kunna minskas.

Microdermabrasion behandling för hudbristningar

Microdermabrasion innebär att ta bort det yttersta lagret av huden för att minska uppkomsten av ärr, solskador och rynkor. Eftersom hudbristningar form i dermis i motsats till överhuden denna behandling inte fungerar.

leva med Stretch Marks

Chansen finns, dina hudbristningar störa dig mer än de stör någon annan. Om dina bristningar är fortfarande färskt, ge det tid. Hudbristningar som fortfarande är röda eller lila är ärr som ännu inte läkt. Du kanske märker att dessa mörka hudbristningar krympa med tiden och kan praktiskt taget försvinna. När din bristningar bli opaliserande-vit-de är läkt och kommer inte att krympa ytterligare.

Previous:nothing Next:hur mycket hår har en person som växer i en månad?

Relaterade artiklar


 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • hur ska 40 som mig
 • Vilka är de behandlingsmetoder för en brusten skiva?
 • sova tips för seniorer
 • kronisk snuva hos småbarn
 • är klubb fötter genetisk?
 • hur man ska leva efter döden av din make
 • hem rättsmedel för täppt näsa på spädbarn
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
 • övningar för att undvika knäled
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com