naturmedicin terapi för klimakteriet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-10
Menopaus, upphörande av kvinnans menstruationscykel, orsaker hormonell obalans och förändringar som kan ta en vägtull på hennes känslomässiga och fysiska tillstånd. Dessa svängningar är uttryckta känslomässigt som depression och humörsvängningar, som fysiskt oregelbunden menstruation och varma och kalla extrema temperaturer. Naturmedicin terapi för klimakteriet är ett sätt att hantera menopausala förändringar som ett alternativ till receptbelagda läkemedel behandlingar

Homeopatiska Rättsmedel

En homeopatisk läkare kommer att hjälpa sin patient med rätt naturmedicin terapi för klimakteriet. Han kommer råd kvinnan om hur man startar en homeopatisk behandling och hur man vänta på dess effekter att se. Dosen belopp, styrka och frekvens kan sedan justeras för att fortsätta under resten av behandlingen. Men om den inledande behandlingen inte har effekt, kommer läkaren att byta till en annan homeopatiskt medel.

Några vanliga homeopatiska behandlingar inkluderar belladonna, glonoinum, Lachesis och svavel för att lindra plötsliga värmevallningar, Calcarea carbonica för tunga flöden, viktökning och nattliga svettningar och sepia för sent, men tung, flöden. Homeopatiska behandlingar för olika grader av hormonell och känslomässig balans inkluderar Ignatia, Lilium tigrinum, pulsatilla och staphysagria.

Svart Cohosh

Silverax används ofta som en naturlig medicin behandling för klimakteriet. Silverax är en indian ört som har använts för klimakteriet och flera andra sjukdomstillstånd i århundraden. Det kan ha effekt på östrogen nivåer, men exakt hur det fungerar är okänt. Under klimakteriet kan silverax tas som ett te av pulvret ört-1 /2 tsk till en kopp vatten. Det kan även läsas som ett utdrag, fem milliliter eller en hel pipett. Båda formerna är tas tre gånger om dagen så länge som sex månader, som rekommenderas av en fysisk hälsa läkare.

Motion

Regelbunden motionering är viktigt under klimakteriet. Det bidrar till att hålla alla kroppens system stark, och det hjälper kroppens naturliga reningsprocess. Som en kvinnas kropp skiftar genom de olika stadierna av klimakteriet, kommer regelbunden motion hjälper till att spola överskott hormoner ut ur kroppen.

Benförlust är en annan viktig fråga i samband med klimakteriet. Regelbunden motion hjälper kroppen bättre process näring från en hälsosam kost. Regelbunden motion tar bort skadliga avlagringar och den ökar kroppens totala styrkan. Enligt Dr Miriam Nelson av Tufts University, ökar motion faktiskt bentäthet, även under klimakteriet.

Förebyggande

Hjälp din kropp förhindra ökad klimakteriebesvär genom att göra kostförändringar. Vissa livsmedel och drycker, såsom kaffe och kryddstark mat, kan irritera menopausala tillståndet i kroppen. Ät mer frukt, grönsaker, lösliga fibrer och nötter för att hålla dina hormoner balanserad.

Previous:nothing Next:löss behandling under graviditeten

Relaterade artiklar


 • botemedel för vestibulit
 • livsmedel för att kontrollera sura uppstötningar
 • skäl att ge blod
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • att kliva av i Storbritannien
 • hur exakt var tidigt graviditetstester?
 • medicin mot depression under graviditeten
 • kan jag färg mitt hår om jag är gravid?
 • fysisk utveckling av sex-åringarna
 • hur man ska bekämpa en feber
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com