tips om hur man tar hand om dina ögon

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-23
Våra ögon är en av de viktigaste delarna i våra kroppar. Ändå kan vi inte enkelt observera och underhålla dem, som en arm eller ett ben, vilket innebär att vi måste ägna stor uppmärksamhet åt deras hälsa. Många människor bär glasögon eller kontakter för korrigerande vision, men även personer med perfekt syn behöver för att vårda sina ögon regelbundet för att hålla dem friska, utvilad och i form

Använd UV-skydd

EyeCare Amerika är en ledande public service organisation för att bevara hälsan hos ögon över hela landet. EyeCare konstatera att med åldern, ögonsjukdomar och sjukdomar blir naturligtvis vanligare. En liten men effektivt sätt att hålla ögonen säkert är genom skärmning dem med UV linser när du är i solen. Solglasögon sänka dina chanser att grå starr eftersom du blir äldre och hålla ute damm som kan orsaka infektioner i ögat.

Besök din ögonläkare

Ett enkelt sätt att se till att dina ögon är friska är genom att göra ett möte med din optiker. Även om du kanske inte har några problem med din syn, behöver din optiker för att kontrollera om tecken på sjukdom eller störning årligen. Du kanske tror att dina ögon är friska, men bara din läkare kan försäkra er.

Som EyeCare Amerika stater kan de flesta öga komplikationer behandlas om de är fångade i förtid, vilket gör det ännu viktigare att ha kontroller. En rutin besök är vanligtvis snabbt och smärtfritt, och ingenting kan slå sinnesfrid.

Ge dem en Break

Den blinkande ljus och färger av datorer och tv kräver sin tribut, vilket gör det viktigt att dina ögon få regelbunden vila.

Om du bära korrigerande linser, vilket ger dina ögon en paus behövs oftare. Kontakter hålla ute fukt och ögon gör torra. Dina ögon behöver tid att återhämta sig, utan distraktioner av linser och datorskärmar.

Kom ihåg att byta dina kontakter så snart utgångsdatum kommer, eftersom bär gamla linser kan skada din syn. För att undvika infektioner, ändra dina kontaktuppgifter lösning dagligen. Om din syn inte försämras, göra en insats för att backa från din TV för en dag, för dina ögon skull.

Previous:nothing Next:naturlig hjälp med klimakteriet

Relaterade artiklar


 • behandlingar mot håravfall i tonåren
 • Definitionen av ett Pap-test
 • hem rättsmedel för en igensatt öra
 • aha kolesterol riktlinjer
 • Hur identifiera graviditetsdiabetes
 • är graviditet betraktas som ett befintligt skick på nya försäkringar?
 • fysisk utveckling av sex-åringarna
 • natriumfattig kost under graviditeten
 • jäst allergi hos små barn
 • Är det säkert att använda en badtunna under graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com