vad drinkar rena levern?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-07
Levern är kroppens filter. Det tar bort gifter från blodet och hjälpmedel i olika processer som matsmältning, immunförsvar och kolesterol kontroll. Att ge kroppen med vissa örter kan hjälpa levern i dess renande funktion. Rent vatten och naturliga ämnen som citronsaft är de enklaste sätten att hålla levern i gott skick

dricka vatten

Den mänskliga kroppen består av 60 till 75 procent vatten beroende på ålder och kroppssammansättning. Vatten är nödvändigt för spolning toxiner ur kroppen och måste fyllas på dagligen. Ge rent, rent vatten för levern att arbeta med. Vatten som kommer ur en kran har troligen gått igenom en vattenreningssystem som använder klor och andra kemikalier för att döda skadliga bakterier och virus. Rena vatten ytterligare genom att använda ett system vattenfiltrering på hemsidan kranar som tar bort klor och andra kemikalier.

Lemon Rengör

Citronsaft kan hjälpa rensa gifter från levern. Använd färsk citronsaft, ekologiskt om det finns tillgängligt, men inte frysta eller beredda. Börja morgonen med saften av en färskpressad medelstora citron i en kopp varmt vatten. Citronsaften hjälper till med matsmältningen och sätter upp reningsprocess. Det kan också stöd i att normalisera kroppens pH, och har antibakteriella och antivirala funktioner. Hitta andra sätt att glida citronsaft i kosten genom att använda den i hemmagjord salladsdressing eller som en vanlig förutom ett glas vatten eller te.

alternativa lösningar

Det finns många örter och växter som hjälper till att rena levern. Mayo Clinic listor silverax, Chaparral, vallört, valeriana och scullcap. Milk Thistle är känt för att skydda levern och kan blockera skadlig inverkan av för mycket paracetamol, vilket är påfrestande för levern. Rödklöver renar lever och fungerar som en naturlig antibiotika. Diskutera alternativa behandlingar med en läkare innan du gör några ört del av en dag eller vecka rutin. Växtbaserade behandlingar kan ha biverkningar och kan interagera med andra läkemedel och kosttillskott.

Previous:nothing Next:förlossningsdepression information

Relaterade artiklar


 • hur man köper linser på nätet i Kanada
 • Vicks ånga vakt förångaren instruktioner
 • hälsosam mat kost för barn
 • allergier mot förkylningar hos barn
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • orsakerna till en kliande, fjällande hårbotten
 • hur man kan förebygga halsbränna under graviditeten
 • roll telomeras
 • hur levern fungerar
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com