Hur får man en frisk familj

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-29
Sitter du tillbaka undrar hur du kan få hela din familj att träna eller vara friska på en gång. Har det varit en uppgift för dig att få alla att passa eller till dig själv? Det finns många sätt att göra detta. Alla är olika och alla vill göra något som är bra för deras egen kropp. Här är några praktiska bra saker att göra för kroppen och har familjen tillsammans på samma gång
1
Ha kul. Gå till parken och spela på gungor, springa runt och njuta av varandra i tagg eller något som du använder för att göra som barn. Anledningen vuxna inte gör detta beror på att de antingen generade eller att man inte har energi att göra detta. Tänk på att barn är mer fit än vuxna eftersom de stannar kvar hela dagen och med sin egen fantasi skapar de spela att spela med varandra. Din lokala parken kan också ha aktiviteter som du kanske vill forskning på ditt lokala bibliotek.
2.
Springer eller promenerar. Det här är roligt och när du är klar alla kan sitta ner och njuta av den avkopplande och hög av denna verksamhet som för alla tillsammans. Du kan prata om det och skratta åt de händelser som ägde rum när den körs eller skämta om hur andra ser medan de springer. Ha kul med motion det första måste man hålla den igång. Alla kommer att se tillbaka och tänka på vad som hände efteråt och det kommer att göra minnets. Detta kommer att hålla glädjen i att utöva i dina barn när de blir äldre eller på dig själv.
3.
Gå bestiga ett berg. Om du har berg i ditt område går klättra dem. Dess roligt och spännande. Det bygger också minnets.
4.
Du kan också vandra. Vandring är också roligt och du brukar tänka på den stress som det är att sätta på kroppen medan du gör det eftersom du kommer att tänka på din omgivning i stället. Nationalparkerna är bra ställe att vandra. Yellow Stone National Park är en stor en att besöka om du inte varit där.
5.
Gå på upptäcktsfärd. Du kan gå på zoo som hela dagen händelse. Du tror wont om alla de promenader du gör eftersom ditt sinne kommer att vara på varandra och djuren eller fakta om djuren. Jag skulle rekommendera att bo klar i food court. National Zoo samhälle kan hjälpa dig att avgöra vilka zoo du vill gå till och vilka aktiviteter som har planerat för dagen.
6.
Spela Frisbee. Även om du inte inser det kasta och fånga och köra för att fånga frisbee kan vara timmar av roligt och det tar en massa människor eller två personer att ha kul med detta spel. Detta kan vara en bra träning och du brukar inser du arbetar din kropp ut.
7.
Gå gymmet. Detta var min sista utväg bara att du inte alltid får vara tillsammans som en familj när du tränar och du inte tänka på att utöva medan du tränar. Men inte alla utnyttja den utrustning och det är den främsta platsen att definitivt få träning önskas.
8.
Gå simma i sjön eller havet. Du bränna massor av kalorier medan du simmar och har en kock ute vid sjön eller havet kan bli väldigt kul och skapa massor av minne talet.
9.
Ha kul kul kul. Ju mer aktiv du är desto bättre liv är och ju mer din familj stannar passa. Njut av livet med varandra. Håll dig borta från TV och popcorn för att du tittar på andra liv medan din egen passerar förbi.

tips och varningar


Dryck
 • mycket vatten
 • Ta en handburen fläkt så ingen blir för varm.


 • Previous:nothing Next:naturlig lindring för perioden smärta

  Relaterade artiklar


 • Hur gammal måste man vara för att få preventivmedel?
 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • födelsekontroll effekter på graviditetstester
 • tunga mineral rengöra
 • idealisk kolesterol läsning
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
 • som kontaktlinser som är rätt för dig?
 • vad som är bra för barns förstoppning?
 • hur andningen fungerar membranet
 • tandvärk rättsmedel för gravida kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com