de bästa sätten att föreställa en flicka

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-04
För vissa familjer är könet på deras nya baby en lika viktig del av familjeplanering kartlägga fertila dagar och basala temperaturer kropp. Det finns flera metoder tillgängliga, både naturliga och vetenskapligt, som rapporteras för att öka chansen för befruktning en flicka. Tänk på att även om många familjer rapport succé med naturliga metoder, har deras effektivitet aldrig kliniskt bevisad. Det finns också stora etiska debatten om vetenskapliga könsval

Tidpunkt för samlag

Detta är kanske den mest avgörande och mest studerade aspekten att påverka könet på ditt barn. Det bygger på tre principer: att manliga spermier simmar och dör snabbare än kvinnliga spermier, att spermier kan leva i kroppen i tre till fem dagar, och att ägget bara överlever 12 till 24 timmar. Med dessa tre faktorer i beaktande, vetenskapsmän som Landrum B. Shettles, MD, författare till "Hur man välja kön på bebisen," rapporterar att ha sex tre dagar innan ägglossningen finns tillräckligt med tid för manliga spermierna att dö innan ägget tillgängliga, lämnar långsammare men längre livslängd kvinnliga spermier för att befrukta ägget.

Orgasm

Enligt Centrum för genetik och samhälle, kvinnliga orgasmer minska vaginal surhet och därigenom stödja manliga spermier. Kvinna spermier trivs i sur vaginal förhållanden. Orgasmer också orsaka sammandragningar som gör att livmoderhalsen att doppa i slidan pool av spermier, där snabbare simning manliga spermier kommer sannolikt vid fronten.

Inträngningsdjupet

Shallow penetration sägs att producera kvinnliga avkomma genom att deponera sperma i en surare del i slidan, där fler kvinnliga spermier väntas överleva. Den negerar också försprång att manliga spermier får när djup penetration både placerar dem i en mer hållbar miljö och placerar dem i direkt anslutning till livmoderhalsen.

Vetenskapliga säkerhet

Forskare kan välja kön på en bebis genom två metoder. Först in vitro fertilisering, där ägget tas bort från moderns kropp, befruktas och implanteras, kan forskare utföra genetiska tester på embryon. När deras kön avgörs, få kvinnliga embryon implanterade samtidigt manliga embryon kasseras. MicroSort är en metod som forskare sortera spermier, ta bort alla manliga spermier och lämnar enda kvinnliga spermier för användning i insemination. Dessa metoder är dyra och de ämnen av tunga etisk debatt.

Previous:nothing Next:ett sätt att sluta röka

Relaterade artiklar


 • husdjur för barn som har astma
 • löss behandling under graviditeten
 • hur man handskas med en hög risk graviditet
 • fördelarna med ett vatten födseln
 • om ringar under ögonen i spädbarn
 • hur man kan förebygga RSV hos spädbarn
 • stegen i Krebs cykel
 • frisk familj medicinska strategier
 • hur man skapar en medicinsk träd familj hälsa
 • hur du be din läkare om testresultat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com