den bästa medicinen för att ta bort löss gnetter från håret

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-02
Alla som har någonsin hade ett barn eller en älskad angripet av löss vet hur svårt det kan vara att ta bort ohyra. De envisa nits klamra sig fast vid hårstråna, och vuxna, ris-size buggar till synes inte kommer att försvinna och kan hoppa från människa till människa. Ibland det uppenbara åtgärder verkar inte fungera. Här är några beprövade metoder för avlusning håret

Huvudlöss är vanligt

Om du är under 13, en flicka och inte i Afrika, Västindien eller svart härkomst, dina chanser att bli en av de 12 miljoner amerikaner som behandlats för blodsugande löss varje år är mycket större. De är bosatta på din hårbotten och insupa blod, men löss inte sprids eller bära infektionssjukdomar. Ändå gör de du kliar och hoppa runt, och är ett hot mot huvudet och hälsa. De måste dö, och deras ägg avlägsnas med en nit kam.

Läkemedel

Några löss har blivit resistenta mot vissa bekämpningsmedel-baserade produkter vanligt förekommande på apotek hyllor. Men med många skolor införande av "ingen NIT" politik, föräldrar behöver stark medicin
Det finns flera växtbaserade löss mördare som innehåller naturliga oljor -. Inbegripet tea tree, anis, kokos och oljor Neem-som många förälder vittnesmål blossande stöder både säkra och effektiva, men det finns få, om några. oberoende studier som bekräftar dessa påståenden.

Nits

Även efter den vuxna löss är döda, gnetter tycks förbli, och många barn kan misslyckas en skolsköterska huvud inspektion. Minst en av de oljebaserade produkter, LiceKiller, erbjuder en Nit Glue Disolver, som faktiskt upplöser nits "håller på håret. Förmodligen det viktigaste steget i att ta bort nits är NIT kam, en särskild kam vars tänder är extremt nära varandra. Efter att ha använt LiceKiller tre-steg-metoden-lus mördare, ett schampo och balsam-NIT kammen bör användas för att ta bort varenda nit.

Previous:nothing Next:akne behandling under graviditeten

Relaterade artiklar


 • Definitionen av en blodtransfusion
 • hur man överlever den andra trimestern av graviditeten
 • äldre vårdplanering
 • löss behandling under graviditeten
 • skälen till foten smärta
 • ordentlig fiskolja dosering för barn
 • Graviditet & förstoppning hjälp
 • hur man kan bli av huvudlöss och ägg för gott
 • hur man kan sluta oroa minnesförlust
 • hur man kan förebygga och behandla munsår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com