låg kostnad sjukförsäkring i Florida

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-30
År 2008 gick 3. 800 tusen Florida invånare utan vård täckning. Under de första månaderna av 202C tusentals förlorade sin sjukförsäkring och deras arbete som arbetslösheten steg till mer än 12 procent i vissa Florida län. Även de som har titta sjukförsäkring för sätt att sänka kostnaderna.

Om du är bland dem som letar efter billig sjukvård, kan du vara glad att höra att du har några alternativ. I Florida är låg kostnad sjukförsäkring för dem som vet var man skall leta.

Cover Florida

På 5 jan lanserade 202C Florida Cover Florida, en hake med vård täckning alternativ för dem som inte att ge täckning sjukvård. Miljoner Floridians kvalificera sig för Cover Florida. För att kvalificera måste du vara 19 till 64 års ålder. Du måste också ha varit utan försäkring i minst sex månader och kommer inte att Medicare eller Medicaid täckning.

Om du är berättigad måste du göra några viktiga beslut. Först kommer du välja ett försäkringsbolag. Statens Cover Florida webbplats ger fullständig information om försäkringsgivare som erbjuder täckning i ditt län. Sex försäkringsbolag deltar i Cover Florida, men några är bara tillgängliga i vissa län. United Health Care och Blue Cross och Blue Shield of Florida finns i alla Florida län.

När du väljer en försäkringsgivare på webbplatsen kan du titta på de tillgängliga täckning planer. Till exempel erbjuder BCBS två planer i Volusia County. En plan ger begränsad täckning, och den andra planen lägger sjukhusvistelse och kirurgi täckning. För en 35-årig man, är premien för begränsad täckning $ 47 per månad och bidraget för mer komplett plan är $ 99 per månad.

Florida Kidcare

Om du har barn, har du möjlighet att välja täckning enligt Florida Kidcare programmet. Planen omfattade ursprungligen endast barn till familjer med låga inkomster. Men nu kan alla Florida bosatta få täckning för alla arton år eller yngre genom Florida Kidcare.

För att ansöka om Kidcare, gå till statens Florida Kidcare hemsida, skriva ut en blankett, fyll i och skicka det till angiven adress. Formuläret kräver inkomstuppgifter. Du kan använda en kopia av dina senaste federal självdeklaration eller skicka kopior av dina senaste fyra veckorna av lönecheck stubbar.

Om du inte uppfyller kraven för bidrag hjälp har du fortfarande möjlighet att köpa in programmet på full betalnummer, vilket är ungefär $ 160 för en 6-årig pojke.

Monopol Påstående

Förutom Cover Florida och Florida Kidcare, det bästa sättet att hitta billiga sjukförsäkring är att söka offerter från flera försäkringsbolag. Skaffa telefonnummer för försäkringsbolag i ditt område och ringer för att få offerter. Fråga om täckningen fördelarna av varje program och se till att varje bud är baserat på liknande förmåner.

Previous:nothing Next:friska blodtryck nivåer för barn

Relaterade artiklar


 • idealisk kolesterol läsning
 • historien om kontaktlinser för engångsbruk
 • att kliva av i Storbritannien
 • hur du ökar dina chanser att bli gravid under sex
 • sammanfattning viktminskning för barn
 • sig att slappna av när man är gravid
 • hur har din dispenseras receptbelagda mediciner i sin ursprungliga tillverkaren behållare
 • Daytona Beach missbruksbehandling
 • prostata Kegel övningar
 • Hur du tar ett bad under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com