naturliga sätt att öka utbudet bröstmjölk

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-13
Med en nyfödd med vapen, mammor har till uppgift att återvända till sin före graviditeten liv medan hand om sina barn. En del mammor väljer att vårda sina barn under flaskmatning, andra väljer att amma och ytterligare andra använder en kombination av metoder för att säkerställa deras barn trivs under spädbarnstiden. Vissa barn misslyckas med att nå vikt-specifika milstolpar under denna tid, och läkare får rekommendera tätare matning eller komplettera amning med flaskmatning att säkerställa att barnet har de näringsämnen som behövs för att växa ordentligt. Mödrar kanske vill öka sitt utbud bröstmjölk så att de inte behöver komplettera med formel

flöde oftare

Din bebis efterfrågan på mjölk bestämmer din produktion av mjölk. För att öka mjölkproduktionen, låta ditt barn till sjuksköterska när han vill. Ju mer han sjuksköterskor, desto mer mjölk du producerar. Omvårdnad under längre perioder kommer även att låta honom tillgång till mer mjölk. Erbjudandet båda brösten för honom vid varje matning hjälper uppmuntra mer mjölk intag. Om barnet somnar vid matning, försök att försiktigt väcka honom och uppmuntra fler utfodring. Det är viktigt att vara säker på att han tungorna på bröstet ordentligt. Om han inte har en bra spärren på bröstvårtan, kan han inte ta i så mycket mjölk som han behöver för att känna sig nöjd. Ammande barn när han vill och vara säker på att han sjuksköterskor 8 till 10 gånger om dagen (minst var tredje timme) kommer att säkerställa att han har gott om tid vid bröstet. Mjölkproduktionen kommer att öka för att hänga med den ökade efterfrågan på mjölk.

Pump

Om du återgå till arbetet medan barnet fortfarande ammar, kan du uppleva en nedgång i mjölkproduktionen eftersom barnet inte är på bröstet medan du är på jobbet. Ta en bröstpump för att arbeta och pumpa under perioder när barnet normalt skulle vara utfodring är ett bra sätt att upprätthålla utbud bröstmjölk. De flesta arbetsgivare kan du använda ett privat utrymme att pumpa mjölk till ditt barn. I vissa fall krävs statliga regler arbetsgivarna att ge sådant utrymme. Några bröstpumpar kommer också med batterier och bil-drivs sladdar så bröst pumpa kan göras på ett fordon. Driving när man pumpar rekommenderas inte.

Örter

örter som ökar bröstmjölk utbudet kallas galactagogues. Även om växtbaserade galactagogues inte farmaceutiska preparat, gör de orsakar reaktioner i kroppen och bör tas med försiktighet. Några vanliga galactagogues är bockhornsklöver och fänkål. Det finns teer, tabletter och kapslar finns. Vissa örter har andra effekter som orsakar uteruskontraktioner och allergiska reaktioner. Var noga med att följa läkarens eller medicinalväxter råd om användningen av örter.

Överväganden

Bo adekvat hydrerade och dricka ett stort glas vatten vid varje matning hjälper kroppen producera tillräckligt med mjölk för ditt barn. Nappar och flaskor kan hämma barns tid vid bröstet, så att ditt barn att dia endast vid bröstet för att främja ökad mjölkproduktion.

Previous:nothing Next:personlig hygien aktiviteter för barn

Relaterade artiklar


 • guidade bildspråk för förlossning
 • hur man väljer hudvårdsprodukter för trycksår
 • metoder för smärtlindring som används under förlossning
 • hälsosam kost pyramid för barn
 • nyfött barn förkylningssymtom
 • tecken på infektioner i urinblåsan hos barn
 • att kliva av i Storbritannien
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
 • graviditet trimestern guide
 • hur man kan minska kalorier och fett från din diet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com