sätt att sluta röka cigaretter

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-11
Röka cigaretter är en vana som många amerikaner försöker sluta ännu har svårt att göra det, trots de många hälsorisker som är förknippade med den. Centers for Disease Control and Prevention rapporterar att en av fem USA dödsfall relaterade till rökning. Sluta röka kan vara svårt, men det finns flera metoder som du kan prova

forskat hälsorisker

Det kan bara ta en granskning av fakta cigarettrökning till snabba upphörande. Cigaretter kan innehålla mer än 40 cancerframkallande ämnen eller kända cancerframkallande ämnen. Nästan 85 procent av personer diagnosen lungcancer är rökare, American Cancer Society rapporter om att denna är nummer ett ledande dödlighet i cancer för män och kvinnor. De rapporterar också att gravida rökare kan öka risken för missfall och de små östaterna i deras bebisar. Om du är idrottsman, kan du vara orolig för att cigarettrökning constricts blodkärlen, höjer blodtrycket och hjärtfrekvensen.

Nikotinersättning

Ett sätt att sluta röka som visat sig framgångsrik för många är nikotinersättning. Här använder rökaren särskilt utformade plåster, tuggummi, sugtabletter eller en inhalator som innehåller nikotin. Dessa poster bidra till att tillfredsställa rökarens begäret av nikotin utan skadliga kemikalier inhaleras genom cigarettrök. Gradvis kan rökaren avvänja sig ut för posten att bli helt nikotinfria.

Stress Reduction

För många människor är stress den främsta anledningen till varför de röker. En minskning av stress kan också betyda en minskning av rökningen. Ska gå att minska stressen seminarier och tid kurser förvaltning skulle kunna vara effektiva för att minska behovet att röka om avtryckaren är en känsla av överväldigande. En Johns Hopkins studie visade att minskad stress klasser är sex gånger mer effektiv än nikotinersättningsmedel eller medicinsk behandling på egen hand. Stress kan också minskas genom att ha en bra avluftning styrelse /lyssnande öra eller begå friskare, aktiva hobbyer som individ eller lagsporter.

Receptbelagda läkemedel

För att bidra till att bekämpa nikotin sug, kan din läkare förskriva Chantix eller Zyban , två FDA-godkända läkemedel. De hjälper till att bekämpa cravings genom att arbeta på signalsubstansen nivåer som bidrar till nikotinberoende, eller gör din hjärna receptorer mer tillgänglig för nikotin, så att suget mattas snabbare.

Akupunktur

Akupunktur har använts i orientalisk medicin för att behandla många villkor, inklusive rökning. Akupunktur innebär sterilisering nålar och sedan sätter in dem i olika punkter på kroppen. Teorin är att genom att utnyttja dessa punkter, som ofta är centrala nervsystemet fläckar, öppnar din kropp upp och tillåter bättre flöde av helande vätskor. Innan den faktiska akupunktur används, kan din specialist intervju du först för att se vilka områden som ska göras. Till exempel, om din rökning är på grund av stress från andra sjukdomar som ångest, kan han utnyttja tillhörande tryckpunkter. Han kunde också ta itu med effekterna av att vara en icke-rökare efter akupunktur. Han kanske föreslår att du använder de ovannämnda nikotinplåster efter akupunktur sessioner.

Previous:nothing Next:näringsämnen som förhindrar grått hår

Relaterade artiklar


 • Milk Thistle nytta
 • vision-att förbättra ögonövningar
 • hur man för att skydda identiteten på någon efter deras död
 • sig att leva med en utökad familj
 • hur man ska vara redo för en naturkatastrof
 • behandling av klimakteriet symtom
 • graviditet mage övningar
 • hur man kan bota en blöjeksem
 • Vilken är den ideala ålder att bli gravid?
 • flytande hand sanitizer faror
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com