Hur lång tid tar det maxoderm att fungera?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-02

Inledning

Det finns många olika val för manliga tillbehör på marknaden. . De flesta av dessa produkter kommer antingen i tablettform eller grädde form. En av de första av dessa produkter att komma in på marknaden var Maxoderm. Maxoderm är en patenterad topisk kräm som syftar till att förbättra såväl fasthet en erektion under samlag, liksom nöjet kände under sexuella aktiviteter.

Aktiva ingredienser

Maxoderm har två övergripande åtgärder. För det första ökar det nöjet kände under sexuella aktiviteter. Den aktiva substansen är ansvarig för denna åtgärd är metylsalicylat (vilket också ger krämen sin mintig lukt). För det andra ökar det fasthet erektion. Maxoderm uppnår detta genom att använda naturliga örter för att slappna av Corpus cavernosa vävnaderna i penis. Eftersom dessa vävnadsceller slappna av, blodet rinner ut i penis orsakar en erektion. Ju mer blod som kan flöda in i dessa celler, kommer hårdare erektion bli. De aktiva ingredienserna som ansvarar för denna åtgärd är Muira Puama, Panax ginseng, Catuaba och Maca.

kortsiktiga resultat

Enligt den officiella Maxoderm webbplats kommer Maxoderm användarna känner dess verkningar redan efter första ansökningarna. Vissa användare har rapporterat att kunna känna av effekterna inom 60 sekunder för ansökan. Även sexuell stimulering kan uppstå efter en enda användning rekommenderar Maxoderm använda produkten regelbundet för att uppnå det fullständiga resultatet klarar av produkten.

Långsiktiga resultat

Maxoderm har lagt fram en behandling schema för de första 12 veckors användning av produkten. Varje ansökan kan göras före samlag eller genom egen pleasuring under onani. Den första veckan rekommendation är att applicera produkten fyra gånger under veckan. Vecka två och tre kräver fem ansökningar. Veckor fyra till sex kräva sex ansökningar. Veckor sju och åtta kräver fem ansökningar. Vecka 9 och 10 kräver kräver fyra ansökningar. Vecka 11 och 12 kräver tre ansökningar.

Underhållsfas

När 12-veckors period är slut, rekommenderar Maxoderm flytta till en underhållsfas av användning av produkten. Detta gör att du kan ändå uppnå extra njutbar känsla av att använda produkten, liksom håller cellerna öppna att ta emot mer blod under en erection. Underhållsfasen fortsätter så länge som användaren vill fortsätta att tillämpa produkten och består av en till tre ansökningar varje vecka.

Previous:nothing Next:symptom på gastrointestinala problem

Relaterade artiklar


 • botemedel för spädbarn diarré
 • olika sätt att leverera en bebis
 • den bästa dieten för att bli gravid
 • graviditet omvårdnad planer
 • hur man lugna ett barn före operation
 • Orsak och symtom på fibromyalgi
 • hur man gör det mesta av din läkare besök
 • näringsämnen som förhindrar grått hår
 • vattenavhärdarsystemet metoder
 • Varför är njursten farliga för barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com