alternativ och risker för vård i hemmet för äldre

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-09
In-hemsjukvård för äldre kan hjälpa äldre att leva självständigt eller längre för att få nödvändiga sjukvård i komfort av deras hem. Vårdgivare omfattar ett brett spektrum av tjänster och kan fördröja behovet av dyr hemvård. En grundlig förståelse av vård i hemmet optioner behövs för att säkerställa att patienten får den bästa vården för sin situation

I-Home Health Care

Hem hälsovårdsmyndigheter erbjuda specialiserad i hemmet sjukvård kan omfatta kvalificerad omvårdnad, logoped, och arbetsterapi eller sjukgymnastik. Utövare är licensierade hem hälsa medhjälpare, terapeuter eller sjuksköterskor. Denna typ av specialiserad sjukvård är vanligtvis att hjälpa en senior återhämta sig från en skada eller sjukdom, eller att hantera en långvarigt tillstånd.

I hemmet Stöd /Sällskap Care

Denna typ av in-home vård ger stöd till äldre med dagliga aktiviteter som att äta, klä eller bad. Det kan även innefatta hjälpa till med matlagning och hushållsarbete, eller administrera läkemedel. Vissa stater kräver organ som tillhandahåller denna typ av vård som skall licensieras och uppfylla minimikrav. De flesta byråer tillhandahålla utbildning och tillsyn av arbetstagare.

Hospice

i hemmet hospicevård är utformad för att ge stöd och vård för obotligt sjuka. Vård kan omfatta tillhandahållande av mediciner, förnödenheter och utrustning. Utbildad personal finns även tillgängliga dygnet runt för att hjälpa familjemedlemmar, för att säkerställa patientens önskemål respekteras, och att hålla patienten så bekväm och smärtfri som möjligt. De flesta hospice tjänster är certifierade av Medicare och är licensierade av staten.

oberoende leverantörer

Oberoende leverantörer är i privat hyrda sjuksköterskor, terapeuter, medhjälpare, hemmafruar och följeslagare. Om de inte får statliga medel, hyrt medhjälpare, hemmafruar och kamrater behöver inte ha licens eller motsvarade nationella standarder. Kunder betalar Leverantören direkt. De ansvarar också för tillsyn av vård och att hitta en ersättare om arbetstagaren underlåter att rapportera till jobbet eller möta arbetets krav.

Överväganden för vård i hemmet byråer

Det är viktigt att noggrant undersöka organ, innan de anställa en till ger vård. Tala med den lokala myndigheten på åldrande och att människor som har använt byråns tjänster. Ställ frågor som: Hur länge har byrån varit en del av samhället? Är det en godkänd Medicare leverantör? Är det intygas av alla nationella organisationer vården? Är det erbjuda kunderna en "Patienter" Bill of Rights "? Är en skriftlig vårdplan ges? Hur nära är arbetstagare övervakas? Är personal tillgänglig efter timmar? Hur är vårdgivare anställt och utbildat?

Överväganden för vård i hemmet oberoende leverantörer

Det är ännu viktigare att göra en grundlig undersökning vid anställning av en enskild leverantör för vård i hemmet. Den undersökning bör omfatta en intervju för att säkerställa att arbetstagaren är kvalificerad och kan ge den vård som behövs. En lista med referenser bör också uppmanas att se om andra kunder har varit nöjda med den utförda tjänsten. När du arbetar med en oberoende vårdgivare, har en back-up plan klar för gånger hon är otillgänglig eller oväntat kan inte ge vård.

Previous:nothing Next:readi-cat biverkningar

Relaterade artiklar


 • cystisk fibros orsaker och symptom
 • glukosnivåerna under graviditeten
 • vitlök botemedel mot jäst
 • hur man får ett ultraljud för graviditet
 • Vem bör inte ta influensa skjuten?
 • långsiktiga mål för demens
 • användning av shilajit
 • rekommenderade övningar under 7 månader av graviditeten
 • hur man gör Ipecac
 • behandling för klimakteriebesvär nattliga svettningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com