detox för alkoholism

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-21
Enligt American Academy of Family Physicians, bör en alkoholism detox-program att övervakas av sjukvårdspersonal och uppnå tre huvudmål: att hjälpa alkoholister säkert dra sig tillbaka från alkoholberoende, ger ett humant tillbakadragande upplevelse som bevarar patientens värdighet och förbereda patienten för pågående behandling. Men innan stirrade detox program, hjälper det att ha en sammanfattning av

avgiftning hemma

I fall av måttlig alkoholkonsumtion, kan detox ofta ske i hemmet. Men det är viktigt att tala med din läkare om ditt hem detox-program innan du startar. Patienten måste ha en familjemedlem eller vän närvarande för att hantera abstinensbesvär. Om symtomen eskalera, inklusive hallucinationer, kontakta din läkare leverantören omedelbart.

Avgiftning med medicinering

För extrema fall av alkoholkonsumtion, kan din läkare rekommendera farmakologisk avgiftning. Under denna process, föreskriver en läkare bensodiazepiner eller diazepam för att minimera abstinenssymtom. Men när du tar dessa läkemedel är det viktigt att patienten inte konsumerar någon alkohol. Blanda dessa mediciner med alkohol kan skapa andningsdepression, som är en dödlig biverkan. Av denna anledning skall patienten övervakas noggrant av familjemedlemmar och hans läkare.

Otåliga Detox Program

En del patienter mår bäst vid en sluten detox-program. Även om dessa program används normalt för tunga missbruk, de som behöver mer övervakning gynnas också av dessa program. Dessa program tar vanligen ett seriöst alternativ för att hantera detox för alkoholism, behandling av fysiska dra tillbaka symptomen och psykologiska effekter.

Gemensamma abstinenssymptom

Medan avgiftning, kan patienter räkna med att uppleva ångest, mage kramper, hjärtklappning och svårt att sova. Symtomen kan börja så lite som två timmar efter en sista drink. Dessutom kan patienter har mer allvarliga biverkningar, inklusive beslag, som är orsaken att kontakta sin läkare.

Previous:nothing Next:vaginal torrhet lättnad

Relaterade artiklar


 • livsmedel som mjukna pall
 • hur man kan bli av STREP hals
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • tips på quiting rökning
 • naturläkemedel för hyperaktiva barn
 • reumatoid artrit hos barn
 • hur man täcker en graviditet med sjukförsäkring
 • hur att förkorta din tid cykel naturligt
 • hälsosam mat kost för barn
 • näringsriktig kost för Gerd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com