hem rättsmedel för förkylningar under graviditeten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-19
De flesta naturläkemedel för förkylning, såsom zink sugtabletter och växtbaserade droppar, har inte testats utförligt på gravida kvinnor. Det är bäst att undvika mediciner, både naturliga och inte så mycket som möjligt under graviditeten. Det finns dock icke-medicinska sätt att lindra förkylningssymtom som är säkra för gravida kvinnor

Att göra

Var varm, inte het, duschar för att lindra instängdhet. Se duschar inte varar mer än 10 minuter så att du inte tröttnar eller yr.

vila eller sova i en vilstol eller upptryckt med kuddar. Att vara åtminstone delvis upprätt hjälper slem rinna ut ur näsan och inte ner i halsen. Detta kommer att göra andningen lättare.

Få extra vila. Din kropp arbetar redan med att växa en människas liv så ta väl hand om det genom att få tillräckligt med vila bör prioriteras ändå. Lägg i det faktum att du har en kall och vikten av vila fördubblas, särskilt om du undviker mediciner som lindrar symptomen och ger dig en falsk känsla av vila.

att dricka

Håll din kropp återfuktas genom att dricka mycket vätska. Vatten är alltid ett bra val, men apelsin-eller äppeljuice kan ge extra vitamin C. Kyckling soppa och koffeinfritt te är mer fyllning alternativ. Deras värme kan också hjälpa till med nästäppa.

En halsont kan svalkas av ett saltvatten gurgla. Saltet drar ut slem och minskar svullnad. Lös en fjärdedel tesked salt i åtta dl varmt vatten.

Använda

Använd en luftfuktare för att hålla luften omkring dig fuktig. Detta kommer att förhindra torr hosta och kan hjälpa till med instängdhet. Ett annat sätt att hjälpa instängdhet är att använda koksaltlösning (saltvatten) droppar eller spray. Följ anvisningarna på flaskan, som kommer att säga exakt hur många sprayer eller droppar att använda i varje näsborre och hur lång tid att vänta innan blåsa näsan.

Hjälp sinus tryck med hjälp av en varm, våt trasa. Genom att trycka på tyg till ditt ansikte kan hjälpa release trafikstockningar och därmed minska trycket eller smärtor.

Previous:nothing Next:sätt att göra huden ljusare naturligt

Relaterade artiklar


 • natriumfattig kost under graviditeten
 • träning steg för graviditet
 • glukosnivåerna under graviditeten
 • hur har ett test allergi scratch
 • hur man gör det mesta av din läkare besök
 • sätt att sluta röka cigaretter
 • Fakta om flebotomi
 • Hur tröstar ditt nyfödda barn
 • strategier för att stoppa snarkning
 • den bästa dieten för att bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com