homeopatiska medel för barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-12
Barndomen är en tid fylld med bulor, skrapsår, magen värker och ett överflöd av andra mindre hälsoproblem. Det finns ett antal homeopatiska medel som kan användas för att behandla vanliga besvär i barndomen. Att ha rätt åtgärder på sidan kan du behandla dina barn snabbt och enkelt om symtomen uppstår. Många av de rättsmedel användbara för vuxna är också till hjälp för barn

Homeopatiska Rättsmedel

Homeopati är säker för barn, även för nyfödda, eftersom mängden av det verksamma ämnet i varje påföljd är oändligt liten. Barn reagerar i allmänhet mycket snabbt till homeopati och homeopatiska läkemedel inte orsaka biverkningar som traditionella läkemedel kan. Ett antal homeopatiska produkter är gjorda speciellt för användning med barn. Dessa finns i en bas av laktos (mjölksocker) och lös nästan så snart de är placerade i ett barns mun. Doseringen kommer i allmänhet att listas på förpackningen. Om en viss åtgärd är inte tillgängligt paketerad för barn rekommenderar Dr Edward Shalts två sätt att förbereda homeopatiska läkemedel för spädbarn och småbarn. Först få en liten flaska källvatten, och hälla ut en tredjedel av vattnet. Till vattnet kvar i flaskan, tillsätt tre 30C pelletar av ett botemedel. Sätt på locket och låt vattnet sitta i fem minuter. Då Skaka flaskan. En tesked av detta vatten är lika med en dos. Denna beredning kommer att pågå i två dagar och som inte kräver kylning, men alltid skaka innan den används. Den andra metoden är att ta tre 30C koncentration pellets och krossa dem mellan två skedar för att skapa ett fint pulver. Lägg en droppe vatten, och foder den resulterande klistra till barnet.

Behandling av vanliga uppväxtvillkor

Om du har barn, kommer du använda flera åtgärder och om igen. Chamomilla, till exempel, är ett botemedel varje förälder ska ha till hands. Det är användbart för tänder, kolik, diarré, earaches och feber. Det är det rätta valet för barn som gråter och upprörd och som inte kan sova. I själva verket kan bara en dos av Chamomilla bidra till att lugna en kinkig bebis eller lugna ett barn som vill ha något men sedan vägrar den så snart det erbjuds. Arnica montana är användbart för skador, stukningar och blåmärken. Det är en bra idé att ha både Arnica montana pellets och Arnica gel eller kräm på handen. Gnugga Arnica gel eller kräm på injektionsstället efter att ha fått ett skott kan minska ömhet och irritation.

rävkaka kan hjälpa till med illamående och kräkningar och med förstoppning. Arsenicum albumet är användbart för diarré, förkylningar och influensa, och belladonna hjälper till med feber, förkylning, influensa, earaches, halsont, kolik och tandsprickning. Om ditt barn är rädd för att gå till läkare eller tandläkare, en dos av Aconitum napellus på morgonen och strax före utnämningen kan ge lugn. Calcarea phosphorica kan hjälpa till att lindra växtvärk. För små insektsbett och stick, kan Apis mellifica lindra. Om ditt barn besväras av åksjuka och frisk luft hjälper honom att må bättre, använd avhjälpa tabacum, om han känner sig bättre när han ligger i ett varmt rum, välja Cocculus indicus istället. Stramonium kan hjälpa barn som har mardrömmar och är rädda för mörkret. Pulsatilla nigricans kan hjälpa till att lindra EPIDEMISK BINDHINNEINFLAMMATION (konjunktivit), samt Rhus toxicodendron kommer att befria Poison Ivy.

Andra homeopatiska produkter

Tillsammans med Arnica gel eller kräm, kan du hitta några andra homeopatiska medel användbara. Hyland's gör ett antal kombination produkter speciellt för uppväxtvillkor såsom tänder, sängvätning och förkylningar. För förkylningar och influensa, många familjer svär vid proprietära avhjälpa Oscilloccinum.

Du kan köpa enskilda åtgärder för att bygga din egen homeopatiska läkemedel kit, eller så kan du köpa kit som innehåller lösningar som valts för deras allmänna nyttan i vården av barn.

Previous:nothing Next:konsumentråd för värmedynor

Relaterade artiklar


 • guidade bildspråk för förlossning
 • botemedel för ischias
 • hur att hålla sig frisk från 40 veckors graviditet
 • orsaker till att äta mindre och gå upp i vikt efter klimakteriet
 • Hur man sköter om tygpåsar livsmedelsbutiker
 • bästa sätten att ta hand om ditt hår
 • hälsosam kost pyramid för barn
 • frågor att ställa din läkare innan graviditeten
 • Vad är blodkroppar?
 • Graviditet & fosterutvecklingen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com