hosta rättsmedel för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-05
Att handskas med hosta symptom kan vara frustrerande för ett barn. Federal Drug Administration rekommenderar emot att ge någon hostmedicin till barn under 2 år på grund av risken för livshotande biverkningar. Symtomen på en hosta kan behandlas med hjälp av olika naturliga behandlingar som är säkra för barn

Älskling

Honung är en naturliga hosta suppressant. Som honung rockar i halsen det lugnar inflammation och lindrar några av de mest svår hosta symtom hos barn. Även honung är aldrig säkert att ge till barn som inte fyllt 1 på grund av risken för botulism är det en underbar naturlig hosta behandling för äldre barn. En studie som gjorts av Penn State College of Medicine forskargrupp konstaterat att honung har meddelats före sänggåendet var effektivare än over-the-counter läkemedel på barn.

Steam

För många barn som lider av hosta symptom, varm ånga från en dusch eller kall dimma från en luftfuktare kan kraftigt minska hosta med inga biverkningar som med mediciner. Sitter i ett badrum med dörren stängd och varm dusch igång kan vara stor hjälp för barn som lider av korset eller som har en hosta som hindrar dem från att sova på natten. En kall-dimma luftfuktare kan vara till stor hjälp i barnets sovrum på natten. Det är viktigt att aldrig använda en varm-ånga luftfuktare på grund av risken för allvarliga brännskador för ett barn.

Safe Mediciner

Det är alltid bäst att behandla hosta med naturliga metoder i barn för att undvika risken av medicinering sida effekter. Det finns några mediciner som säkert kan användas på barn. Förångning gnuggar-gned på ett barns bröst-är en säkert och effektivt sätt att lindra hosta symtom hos barnen, men de ska aldrig användas på barn som är ung nog att av misstag får läkemedlet i ögonen eller munnen. Paracetamol kan användas för att göra ett barn mer bekväma om de har feber med hosta. Var noga med att fastställa doseringen baserad på barnets vikt.

Previous:nothing Next:allergiläkemedel för gravida kvinnor

Relaterade artiklar


 • Vad gör klubben fötter ut?
 • Hur gammal måste man vara för att få preventivmedel?
 • kronisk snuva hos småbarn
 • hur man kan förebygga och behandla munsår
 • Hur får man en frisk familj
 • Hur lång tid tar det maxoderm att fungera?
 • hur man väljer rätt plan vård
 • strategier för att stoppa snarkning
 • information om Avandia för diabetes
 • progesteron-nivåer hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com