hur man gör kost förändringar och ADHD

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-11
Enligt National Institute of Mental Health, är Attention Deficit Hyperactivity Disorder bland de vanligaste sjukdomar hos barn. Och, kan detta villkor följa barnen i vuxen ålder, vilket påverkar deras personliga och professionella liv. Många människor väljer att ta ett stimulerande ADHD medicinering, som Ritalin, Adderal, Dexedrine eller Cylert, inte är rätt för dem. Lyckligtvis kan förändringar i kost, kosttillskott och beteendeterapi ger lindring i ADHD-symtomen-utan medicinering
1.
Kolla Val vitamintillskott. Resultat från en Oxford University studie fann att personer med ADHD som konsumeras fettsyror upplever minskade symptom. Om du kämpar får tillräckligt med syra omega fettsyror från mat källor (som lax, sardiner eller andra sötvatten fiskar), överväga att ta ett omega tillägg fettsyra. Dessa finns tillgängliga hos din lokala hälsokostaffär.
2.
Tänk beteendeterapi. Beteendeterapi är en no-medicin alternativ för behandling av symptom vid ADHD. Denna behandling utförs av legitimerad psykolog, och bidrar till att minska symtomen genom beteende modifiering.

Till exempel, istället för att fokusera på hur din ADHD känns, kommer psykologen hjälpa patienten att utveckla färdigheter för att hantera dessa utmaningar. Till exempel en person som kämpar med att hålla skolarbete anordnas kan fungera på annalkande dagliga sysslor i bara 5 minuters intervall, för att göra dem mer lätthanterliga. Kommer också att professionell hjälp patienten fokusera på sina prestationer och förbättringar, att bygga förtroende.
3.
Ät mer protein och fisk. En studie genomförd av George Washington School of Medicine visar att konsumera livsmedel som innehåller mycket protein och låg Carb kan ge lindring vid ADHD symptom.

När du letar efter mat med hög proteinhalt, kolla in fisk, som är rik på hjärtat friskt omega fettsyror, och har 22 gram protein för en fyra ounce servering. Andra animaliska proteiner är: hamburgare, biff, kycklingfilé och kalkon bacon.

Om du inte äter kött, infoga fler ägg och mejeriprodukter i din kost. Färskost har 15 gram protein för en u00BD kopp servering och ägg har 6 gram protein per ägg. Dessutom har ett uns av ost upp till 8 gram protein. Nötter är en annan hög proteinhalt, och low-carb alternativ. Jordnötssmör har 8 gram protein i två matskedar, och mandel smör har 8 gram protein för en u00BC kopp servering.


Previous:nothing Next:hur man känner igen symptom på en stroke och stoppa skadan

Relaterade artiklar


 • botemedel mot liggsår
 • strategier för att hantera barn med ADHD
 • de bästa promenader motion
 • övningar för att undvika knäled
 • hur man kan stoppa hicka omedelbart
 • Vilken storlek gymbollar ska jag använda?
 • hur man kan förebygga och behandla munsår
 • naturlig hosta rättsmedel för spädbarn
 • naturlig prevention för feberblåsor
 • hur man desinficera för virus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com