hur man kan förebygga och behandla endometrios med vitaminer

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-28
Endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln med att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Som vi vet, näringstillskott spela en mycket viktig roll vid behandling av endometrios. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur vitaminer hjälper för behandling av endometrios
1
A. . . Vitamin A
I. Definition
Vitamin A är en bi-polär molekyl som bildas av bindningar mellan kol och väte. Det är ett fettlösligt vitamin. Detta innebär att det inte kan lagras i levern, men den kan omvandlas från beta-karoten, en kraftfull antioxidant. Förutom att hjälpa vid behandling av endometrios är det också känt för att ha starka effekter för att förbättra synen och förbättra bentillväxt.

II. Vitamin A och endometrios
a) Vitamin A är en mycket kraftfull antioxidant som inte bara bidrar till att stärka immunförsvaret och skyddar mot tillväxt av endometrios.

B) Vitamin A hjälper till att reglera genuttrycket genom att kämpa mot bildandet av fria radikaler och skyddar kroppens organ från onormal tillväxt av livmoderslemhinnan implantat och vidhäftning.

c) produktionen av röda blodkroppar
Vitamin A arbetar tillsammans med järn hjälper till att stöd till produktion av röda blodkroppar och förbättra syrehalten i blodcirkulationen vilket är nödvändigt för kroppens celler . Detta resulterar i ett starkare immunförsvar och skydda bildandet av onormala celler.

D) Att arbeta tillsammans med Zink
Zinkbrist stör
a) A-vitamin funktion av proteiner syntes och fettsyremetabolismen.
b) minska aktiviteten hos enzymet som släpper vitamin A palmitate från levern som orsakar nedsatt immunförsvar kämpar mot bildandet av fria radikaler, och endometriecancer implantat, och vidhäftning.

e) Arbeta tillsammans med järn
Järn är nödvändigt för produktionen av röda blodkroppar som transporterar syre i blodet i kroppens celler. Kvinnor som har endometrios med tunga blodförlust vid menstruation har normalt järnbrist på grund av förlust av järn som är långt större än vad kroppen kan producera vilket leder till anemi. Intag av vitamin A och järn kommer att öka produktionen av röda blodkroppar mycket bättre än att ta järntillskott ensam.
Kom ihåg, överbelastning på zink eller järn är giftigt för vår kropp. Se till att tala med din läkare för det korrekta beloppet.
2.
B. Vitamin B1
I. Definition
Vitamin B1 är en av de medlemmar av vitamin B-komplex, det är också känd som tiamin eller tiamin. Det är vanligaste formen är en färglös kemisk förening med formeln C12H17N4OS. Den upptäcktes 1910 av Umetaro Suzuki i Japan. Det är ett vattenlösligt vitamin, därför kan lagras i kroppen och måste tas regelbundet.

II. Hur Vitamin B1 förmåner kvinnor med endometrios
Kvinnor med endometrios konstateras ha vitamin B-komplex brist under menstruationscykeln. Det är inte känt om det orsakas av ohälsosam kost eller oförmåga mag absorption.
A) nivå av östrogen
Vitamin B1 hjälper till att avgifta levern som kan orsakas av intag av alkohol, rökning och tungmetaller. En stark lever är särskilt viktigt för utsöndring av kolesterol i att bryta ner östrogen som orsakar mensvärk liksom hormonbalansering i kroppen.

B) Immunsystemet
Vitamin B1 är en antioxidant som hjälper för att stärka immunförsvaret mot bildandet av fria radikaler, livmodercancer implantat, och vidhäftning någon annanstans i kroppen förutom endometriet.

c) Röda blodkroppar
Studie visar att vitamin B1 hjälper till att normalisera aktiviteten hos ett enzym som kallas transketolase i röda blodkroppar vilket resulterar i ökade mängder av de två proteinerna THTR-1 och RFC- 1 som hjälper till att transportera tiamin till röda blodkroppar. Detta ökar produktionen av röda blodkroppar i blodet.

D) Centrala och perifera nervsystemet
Det bidrar till att minska spänningen i nervsystemet som en följd av att omvandla kolhydrater till energi som är nödvändig för att korrekt funktioner i nervsystemet. Därigenom minskar symtom på endometrios i vissa kvinnor som ångest, depression och humörsvängningar.

E) tarm muskeltonus
Vitamin B1 hjälper till att utsöndra saltsyra i magsäcken som är nödvändig för fullständig nedbrytning av matrester och minskar risken för näringsbrist orsakar hormon obalans i menstruationscykeln.

C. Vitamin B2
I. Definition
Vitamin B2 är vattenlösligt, även känd som riboflavin. Den har en formel kemisk förening av C17H20N4O6. Liksom många andra komplex vitamin B, spelar den en viktig roll i att tillhandahålla energi till vår kropp genom att omsättningen av fett, kolhydrater och protein.


II. Hur vitamin B2 bidrar till att behandla endometrios
1. Röda blodkroppar bildas
Vitamin B2 innefattar ett aktivt samarbete enzymet former av Flavin mononucleotide (FMN) och Flavin adenindinukleotid (F
3.
D. Vitamin B3

I. Definition
vitamin B3, också känt som niacin, är ett vattenlösligt vitamin. Förutom att vara usedto behandla pellagra orsakas av kosten brist på vitamin B3 och protein, även det har varit känt för att vara effektiva vid behandling av endometrios, eftersom kvinnor med endometrios konstateras ha B3-vitaminbrist. Den har en formel kemisk förening av C6H5NO2.

II. Hur vitamin B3 hjälper vid behandling av endometrios
1. Hormonsyntesen
Vitamin B3 finns för att hjälpa till tillverkning av hormoner som kortison och könshormonet östrogen i kvinnans kropp. Förutom att hjälpa att förhindra nivåer av dåliga östrogen som orsakar mensvärk under menstruationscykeln, bidrar den också till att balansera prostaglandin hormon som orsakar över-aktiva uterin muskler.

2. Matsmältningssystemet
Brist på vitamin B3 är i allmänhet kvinnor med endometrios under menstruationen. Det kan orsakas av oförmåga i matsmältningssystemet till att bryta ner matrester. Intag av vitamin B3 hjälper till att återställa balansen mellan de hormoner som orsakar mensvärk.

3. Metabolism av kolhydrater, proteiner och fetter
Förutom att hjälpa att ge energi för vår kropp i metabolismen av kolhydrater genom utsöndring av galla, hjälper vitamin B3 också i metabolismen av protein och fett som är viktiga för kroppens funktion.

4. Cirkulatorisk stimulering
Vitamin B3 hjälper också stimulering av cirkulationssystemet genom att minska nivån av dåligt kolesterol (LDL) från artärerna hos vissa personer.

5. Nervsystemet
Vitamin B3 är viktig för hälsosam aktivitet i nervsystemet genom att metabolismen av protein och fett som är näringsämnen som behövs för hjärnans celler leder till minskade symtom av endometrios som depression, ångest och irritation.

6. Inflammation
Vitamin B3 ökar nivån av prostaglandiner hormoner som styr fysiologiska processer för blodproppar och inflammation.

E. Vitamin B5
I. Definition
Vitamin B5 är också känd som pantotensyra. Den spelar en viktig roll i formandet av koenzym A och är kritisk i metabolismen och syntes av kolhydrater, proteiner och fett. Vitamin B5 har en kemisk struktur formel av C9H17NO5.

II. Hur vitamin B5 hjälper vid behandling av endometrios
flesta kvinnor med endometrios befanns ha låga nivåer av vitamin B5 under menstruationscykeln för vad någonsin skäl. Utan tillräckligt med vitamin B5 i en kvinnas kropp, gör det:
1. Ett försvagat immunsystem
Eftersom vitamin B5 är nödvändig i m
4.
F. Vitamin B6
I. Definition
Vitamin B6 är vattenlöslig och en medlem av vitamin B-komplex. Den spelar en viktig roll i aminosyror ämnesomsättning som hjälper till att bibehålla en lämplig funktion i vår kropp.

II. Endometrios och Vitamin B6
1. Hormonbalansering
Vitamin B6 är nödvändigt för produktionen av rätt nivåer av prostaglandiner hormoner i prostaglandiner familjen. Brist på vitamin B6 orsakar över aktiv livmoder musklerna vilket resulterar i livmoderslemhinnan kramper.

2. Östrogen hämmar
Vitamin B6 hjälper lever i protein och fett, vilket ökar produktionen av god östrogen som hämmar den dåliga östrogen som produceras av kroppen vilket resulterar i hormon åter balansera och minska risken för cell abnormitet och cancer.

3. Anemi
Vitamin B6 ökar produktionen av röda blodkroppar som vanligtvis utarmat för kvinnor med tung menstruation under menstruationen.

4. Nervsystemet
vårt nervsystem kräver olika näringsämnen för att fungera dagligen, hjälper vitamin B6 inte bara upprätthålla en rätt nivåer av kolesterol, men också öka spridningen av näringsämnen till vårt nervsystem behövs resulterar i att minska symptomen på endometrios, som minnesförlust, förvirring och ångest.

5. Celltillväxt
Vitamin B6 stöd i syntesen av DNA och RNA genom att upprätthålla ett korrekt celldelning och förhindra cell onormal tillväxt såsom peritonealdialys celler utvecklas till livmodercancer celler.

G. Vitamin B12

I. Definition
B12 är ett vattenlösligt vitamin och en medlem av vitamin B-komplex. Det spelar en viktig roll i att behandla kvinnor med endometrios, som att minska symptomen på endometrios under menstruationscykeln, underhålla protein och fett, undvika järnbrist, etc.

II. Endometrios och vitamin B12
1. Anemi
Kvinnor med endometrios konstateras ha låga nivåer av vitamin B12 under menstruationscykeln för vad någonsin skäl. Brist på vitamin B12 ex. Sjukdom produktionen av röda blodkroppar i blodet orsakar utarmning av halterna av järn i blodet leder till anemi.

2. Nervsystemet
Vitamin B12 är viktigt för protein och fett syntes som bidrar till att förstärka funktionen av nervsystemet resulterar i att minska nervösa spänningar såsom irritation, minnesförlust, depression och humör swing.

3. Sömnlöshet och trötthet
Förutom att hjälpa i protein och fett syntes, vitamin B12 spelar också en viktig roll i kolhydratmetabolismen som hjälper till att ge energi för vår kropp fungerar en
5.
H . Biotin
I. Definition
Biotin är en av de medlemmar av vitamin B-komplex. Det är också känt som vitamin H eller B7. Vitamin B7 är en co-faktor i metabolismen av fettsyror, leucin, och i glukoneogenesen. Den har en formel kemiska struktur C10H16N2O3S. Brist är mycket sällsynt, som tarmbakterier brukar producera ett överskott av kroppens dagliga behov utan för vad någonsin skäl, är kvinnor med endometrios konstaterades ha låga nivåer av biotin.

II. Hur biotin hjälper vid behandling av endometrios
1. Cell abnormitet
Biotin fungerar som en co-faktor med övriga medlemmar i vitamin B-komplex. Den spelar en viktig roll i förvaltningen av kroppens celltillväxt. Utan tillräckligt med biotin, orsakar den onormala celltillväxten såsom bildning av perinatal celler till livmoder cell i buken regionerna.

2. Dålig blodcirkulation
Sedan biotin hjälper i glukoneogenes, den reglerar sockerhalten i blodet. Utan tillräckligt nivåer av biotin, stiger nivån av blodsocker orsakar förtjockning av blodet som minskar cirkulation och blockerar transport av näringsämnen och syre till kroppens celler. Detta resulterar i en ökad risk för symtom på endometrios.

3. Endometri

Previous:nothing Next:hur man ska behandla endometrios genom att förstå definition, scener, symtom, orsaker och det är påverkar

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga och behandla endometrios med vitaminer
 • att kliva av i Storbritannien
 • hur man kan vara den lyckligaste personen levande
 • klimakteriet och bröstcancer
 • orsakerna till plötslig bröst tillväxt
 • vad man ska göra om du inte kan bli gravid?
 • hem rättsmedel för bv
 • träkol rengöra
 • hur man ska behandla blåsor säkert hemma
 • vad är en myelinskidan?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com