hur man ska behandla testosteronbrist genom att förstå testosteronbrist och Alzheimers sjukdom

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-29
I. Inledning
Testosteronbrist
Testosteron är ett manligt hormon. Förutom främjandet av libido, har andra viktiga funktioner såsom att upprätthålla muskelmassa och bildar ben, och reglering av hjärtmuskeln och kolesterol. Det bidrar också till att förbättra syrehalten i hela kroppen samt för att kontrollera blodsockret och stärka immunförsvaret. Börjar på 40 år, till nivåer av testosteron börja minska. Halterna av biprodukten prolaktin av testosteron för män ökar, att stimulera produktionen av enzymet 5-alfa reduktas som orsakar omvandlingen av testosteron till gihydro-testosteroner DHT som utlöser låga nivåer av testosteron.

Alzheimers sjukdom.
Alzheimers sjukdom är en hjärnsjukdom döpt efter tyske läkaren Alois Alzheimer. Alzheimers förstör hjärncellerna och orsakar problem med minne, tänkande och beteende allvarlig nog för att påverka arbetet, livslångt hobby eller sociala liv. Alzheimers blir värre med tiden, och det är ödesdigert
1
II. . . Orsaker
äldre män med lägre nivåer av fritt, eller obundna, testosteron cirkulerar i deras blodomlopp kan löpa större risk att utveckla Alzheimers sjukdom (AD) än sina jämnåriga. I själva verket orsakar testosteronbrist ansamlingen av beta-amyloid, en giftig peptid i viss region i åldrande hjärnan. Studie visar att testosteron minskar utsöndringen av skadliga beta-amyloid och ökar utsöndring av sbeta APP alfa som ett resultat av neuroproductive effekt.
2.
III. Symtom
1. Minnesfel.
2. Förlust av förmåga att koncentrera sig.
3. Minskad intellektuella agility.
4. Passiv hållning.
5. Dålig eller minskade dom.
6. Problem med abstrakt tänkande.
7. Nedstämdhet och emotionalitet.
8. Inre oro.
9. Förlust av initiativ.
10. Minska intresset kring.
11. Hypokondri.
3.
III. Prevention och behandling
män lidit Alzheimers sjukdom på grund av testosteronbrist sannolikt också har villkoren för hjärtsjukdom, åldrande, högt blodtryck, höga kolesterolvärden, försvagat immunförsvar och lever malfunction. We kommer att försöka ge läsaren så mycket information och hoppas att dessa kommer att bidra till att förebygga och behandla Alzheimers sjukdom.
Det första som kommer att hjälpa är att avgifta kroppen med intag av mörkgröna blad saft eller chorella.
1. Raw mörkgröna blad juice
färska råvaror mörkgröna blad juice är mycket viktigt i nutritionsbehandling av testosteronbrist och Alzheimers sjukdom. Raw mörkgröna blad juice innehåller höga halter av vitamin C, bioflavonoider, karotenoider, levande växt enzymer stöd matsmältningen och vitamin K resulterar i rensningen av levern gifter liksom att stärka immunförsvaret, hjälpa till att avgiftning kroppen i följd av upplösning av fortskrider av åldrande och andra former av sjukdomar.

2. Chorella
Chlorella innehåller betakaroten, klorofyll och andra många kosttillskott är en kraftfull antioxidant som bidrar till att stärka immunförsvaret genom att blockera bildandet av fria radikaler, förbättra syrehalten för cell behov och salpeter syre stimulera förstoring av ** ** genom sexuell lust och avgifta levern liksom hela kroppen.
4.
A. Skick: Alzheimers sjukdom orsakas av testosteronbrist bara
Förutom att använda rå mörkgröna blad juice eller chlorella att avgifta eller föryngra kroppen, här är några naturläkemedel kommer att ge protein, en väsentlig del för en starkare hjärna, öka syre nivåer i blodet i närande din hjärna: s celler och öka nivåerna av testosteron för att stoppa den ökande av ansamling av beta-amyloid, en giftig peptid i vissa regioner i ett åldrande hjärnan.
a) Väsentliga protein
i) Intaget av soja produkter och fullkorn Sojabönor
och baljväxter innehåller isoflavoner och är en unik källa av fytokemikalier den direkt hämmar tillväxten av olika typer av cancerceller och lämna mycket protein för hjärncell behov. Studie visar att isoflavoner befanns markant hämma prostatatumörer i möss implanteras med celler prostatacancer. Försök lägga till soja eller ris mjölk till din morgon spannmålsflingor eller havregryn.
Ii) kallt vatten fisk
Förutom massor av omega 3 är kallt vatten fisk en utmärkt källa till vitamin A och zink som hjälper bindningen av kön hormoner, särskilt testosteron och östradiol.
iii) Magert kött
Magert kött innehåller stora mängder protein, järn, magnesium och zink. Iron erbjuder just den extra fördelen att höja syre i blodet som är avgörande för att ge näring till cellen behöver. Hög protein och zink är två näringsämnen som hjälper till att optimera fritt testosteron och muskelbyggande.
Iv) Nötter och frön
Nötter och frön innehåller höga halter av omättat fett och vitamin E. Omättat fett hjälper till att förhindra blodproppar i artärerna och lägre kolesterolnivåer.

b) öka nivåerna av testosteron
i) Oyster och kräftdjur
Oyster och skaldjur innehåller höga halter av magnesium och zink som är en naturlig aromatashämmare spelar en central roll i regleringen av testosteron nivå samt förbättra cirkulationen av blod till **** fartygen.
ii) Avocado
Avocado innehåller höga halter av folsyra, som hjälper metaboliserar proteiner. Det vitamin B6 i avokado bidrar till att stimulera tillväxten av testosteron.
Iii) Saw Palmetto
Saw Palmetto bidra till att främja prostata hälsa och öka sexuell stimulering. Det hjälper också östrogen och östrogen receptorer resulterar i en sund hormonbalans, vilket ökar nivåerna av testosteron hos män.
Iv) Kanel Bark
söt och kryddig smak av kanel bark anses ha ett mycket varm energi. I kinesisk medicin, kanel bark ökar th
5
C) Skick:. Alzheimers sjukdom som orsakas av testosteronbrist med andra tillstånd, såsom högt blodtryck
Förutom fysiska åtgärder i. (A) dessa tillägg naturläkemedel kommer att hjälpa till att sänka blodtrycket.
i) Coenzym Q10
Q10 reducerar systoliskt och diastoliskt blodtryck. Det finns också en sänkning av HbA1c, en markör för långsiktig blodsockerkontroll.
Ii) Folsyra
Folat är ett vitamin B som är nödvändig för bildningen av röda blodkroppar. Det kan hjälpa till att sänka högt blodtryck hos vissa personer, eventuellt genom att minska förhöjda homocysteinvärden.
Iii) L-arginin
Det finns många fler kosttillskott som bidrar till att utvidga artärerna, ökar cirkulationen av blod till vår organsystem samt att ta bort plack från dina artärer sänka därför ditt blodtryck. Var noga med att tala med din läkare, innan du tar något tillägg.
Iv) Selleri
Om du ber din läkare om högt blodtryck, är chansen att han kommer att säga åt dig att ta 4 stjälkar selleri dagligen . Studien visar att selleri innehåller en kemikalie som kallas limonen som fungerar som en mild lugnande medel som kan sänka nivåerna av stresshormoner i blodet. Detta gör att blodkärlen att utvidga och ge ditt blod mer utrymme och minska trycket.
V) Rött te
Rött te har flavonoider, som har visat sig effektiv vid behandling av diverse hud-och cirkulationsproblem.
6
D) Skick:. Alzheimers sjukdom som orsakas av testosteronbrist med andra sjukdomar såsom hjärtsjukdomar
Förutom chorella, lök och vitlök, nötter och frön som har nämnts. ovan.
i) Grönsaker och frukt
Vegetabiliska och frukter innehåller höga halter vitamin A, E, C och B. Vitamin E, antioxidanter betakaroten-och C-vitamin bidrar till att stärka dina små blodkärl och tunnar din blod så det kan flyta smidigt i följd för att sänka risken för hjärtsjukdomar och stroke. Plommon, tomater och vattenkrasse är de bästa valen.
Ii) Lin frön
Lin frön innehåller höga halter av alfa-linoenic syra som hjälper till att sänka högt blodtryck och risken för stroke. Äta för mycket linfrön kan orsaka gas för att bygga upp om du inte är van vid det.
Iii) Mistel
Mistel kan stimulera hjärtslag och öka hjärtminutvolymen. Det kan hjälpa till att lindra hjärta stam, stimulera blodcirkulationen, och lägre blodtryck. Överdosera inte och äta mistel berriea, eftersom det är giftigt.
iv) L-arginin
L-Arginin hjälper till att öka produktionen av kväveoxid i kroppen, har detta en anti-angina och anti-stress effekt på blodkärlen så att musklerna i kärlväggarna till slappna av. L-arginin bidrar också till att förhindra plackbildning på kärlväggarna. L-Arginne tas antingen oralt eller intravenöst har konstaterats att förebygga och motverka åderförkalkning, förbättrad funktionell status för hjärtsvikt och öka blodflödet hos patienter hjärtsjukdom.
V) Taurin
Taurin är en aminosyra som fungerar som en antioxidant hjälper till att befästa hjärtats sammandragning och öka utflödet av blod från hjärtat. Intag av taurin kommer att minska risken för hjärtsvikt och åderförkalkning
vi) Nu Zhen zi (liguster frukt):
Nu Zhen Zi är ying njurar och lever tonic som är den betydande immun förbättring agent. Nu Zhen zi hjälper också Ying brist såsom yrsel, tillfälligt utlånad, svaga knä och förbättra hjärta blod.
Vii) Mao Yao (myzzh)
Mao Yao innehåller element som hjälper till att bryta upp stagnation av blod leder till förbättrade blodcirkulationen i kroppen
7
E) Skick:. . Alzheimers sjukdom som orsakas av testosteronbrist med andra villkor såsom kroniska sjukdomar
Chorella och mörkgröna blad juice kommer att bidra till underlätta kroniskt tillstånd genom att stödja återuppbyggnaden av muskelvävnad, leder, vilket eliminerar bildandet av fria radikaler, öka din energi, och att reparera DNA-skador orsakade av fria radikaler byggs upp i vår kropp och många andra.
Klicka här för att läsa mer av testosteronbrist
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Var noga med att tala med din läkare innan du tar något över naturläkemedel. Om dina behöver mer information, besök min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://testosteroneviii. blogspot. com/


Previous:nothing Next:hur du gör din hicka försvinner

Relaterade artiklar


 • hur man förstår vad som orsakar ett kliande hårbotten
 • Definitionen av ett Pap-test
 • Vad styr stegen i andning av glukos
 • näsblödning bota
 • prostatit behandlingsriktlinjer
 • om graviditet & arbete
 • hur att förkorta din tid cykel naturligt
 • bästa sätt att sluta röka
 • Vad ska man göra för kliande hudbristningar under graviditeten?
 • hur konditionstest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com