huskurer för att bli av huvudlöss

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-21
Huvudlöss är små parasitiska insekter som livnär sig på blod från hårbotten. Angrepp av huvudlöss är ganska vanligt och betyder inte att du eller dina barn har dålig personlig hygien. Lössen sprids genom nära personlig kontakt eller dela med sig av personliga tillhörigheter. Ett antal huskurer för att behandla detta tillstånd

Du behöver:.
Förmågan att göra en bedömning om en potentiell hälsorisk med hjälp av din dator och telefon

<. h2> Symtom Symptom på huvudlöss omfattar intensiv klåda i hårbotten, nacke och axlar. Du kan också uppleva en kittlande känsla eller känsla av något som rör sig i ditt hår. Vuxna löss är normalt finns bakom öronen och längs baksidan av halsen. Löss är ungefär lika stort som en jordgubbe frö, men kan växa till 1 /8 av en tum i storlek. Löss kan också likna mjäll, men kan inte vara lätt borstas ur håret.

Orsaker

Huvudlöss sprids genom head to head kontakta eller röra förorenade föremål. Dela hattar, kammar, borstar, barrettes eller andra dekorationer hår och hörlurar kan sprida huvudlöss. Heminredning, som handdukar, kläder, filtar och kuddar, kan innehålla löss angrepp och måste tecknas genom kontakt med dessa föremål.

Behandling

Behandling bör ges för hela familjen, inte bara den smittade, för att tillhandahålla effektiva eliminering av löss. Schampo, såsom Rid eller Nix, bör användas först för att bekämpa löss. Tvätta håret med schampo och återanvänd inte tvätta i flera dagar för att läkemedlet i schampo för att döda löss. Använd en nit kam i fuktigt eller vått hår för att avlägsna döda löss. Sätt på rena kläder efter schamponering. Efter den första behandlingen, upprepa med några dagars mellanrum tills det inte längre löss syns.

Tips

Tvätta alla kläder, sängkläder, handdukar och leksaker i varmt vatten och torka på hög värme i minst 20 minuter. Blötlägg alla borstar och kammar i varmt vatten i 10 minuter. Lägga någon unwashable objekt, till exempel sängkläder, i en lufttät tätning-kunna väska för fyra eller fem dagar. Löss kan inte leva utan mat i mer än 48 timmar så detta förfarande kommer att döda alla levande löss som lever på objekt. Vakuum hela hus och möbler för alla föroreningar. Det är svårt att förhindra löss angrepp särskilt hos barn, men du kan berätta för dem att inte dela kammar, kläder och hattar med andra barn.

Oroa dig inte när dina barn kontraktet löss eftersom detta inte är en reflektion av dig eller sina vanor hygien. Huvudlöss är ett vanligt problem i skolan och avspeglar inte fel som förälder.

Previous:nothing Next:detox för alkoholism

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå hudirritation
 • den bästa ringorm behandling
 • de bästa ställena att gnida progesteron kräm på kroppen
 • Hur snabbt kan du säga att du är gravid?
 • hur bli gravid den naturliga vägen
 • utvecklingen av ett flickfoster
 • puberteten fakta för flickor
 • metoder för smärtlindring som används under förlossning
 • rättsmedel för spruckna läppar
 • stegen i Krebs cykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com