kostvanor för att undvika diabetes

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-18
Enligt American Diabetes Association, cirka 57 miljoner amerikaner är pre-diabetes, som kan orsaka skador på kroppen, såsom hjärta och cirkulationssystemet frågor. Debut av fullt utvecklade typ-2 diabetes kan undvikas om du vidta åtgärder för att förhindra det. Diet är en viktig del för att undvika detta tillstånd

. Frukt och grönsaker

Fokusera på att äta mat som inte är stärkelserika, såsom morötter, gröna bönor och broccoli-äta lite med varje måltid.

till exempel göra en äggvita omelett till frukost, packad med grönsaker som spenat och svamp. Ät en färsk sallad med lunch, full av mörka bladgrönsaker. Och till middag, gör en rejäl grönsakslåda eller soppa.

Fullkorn

Raffinerad kärnor kan spika blodsocker, vilket är illa för personer med diabetes i släkten. Klipp ut raffinerad mat, och välja livsmedel som är rika på fullkorn, som brunt ris och hela spaghetti vete. Woka brunt ris och grönsaker med lite olivolja för ett hjärta hälsosam middag.

magert kött och mejeriprodukter

I mataffären, välj kött som är låga i fett, som kött som slutar med "ryggen," som fläskkarré och filé. Se också till att ta bort hud från kött under matlagningen och äta insjöfisk två till tre gånger per vecka. Om du inte äter animaliskt protein, införliva torkade bönor i din kost, som bönor och linser.

Välj även lättmjölk och produkter yoghurt istället för helmjölk, och välja ostar som är fettfri eller låg fetthalt.

Fetter och oljor

Fett och oljor bör användas mycket sparsamt. Välj olivolja och rapsolja vid matlagning, och försök att baka eller steka mat när det är möjligt. Även skära ner på mat som innehåller mycket fett och lågt näringsvärde -. Gillar desserter, chips och andra livsmedel fet

Äta ute Friska

Enligt American Diabetes Association, cirka 60 procent av måltider äts borta från ditt hus. Undvik att dricka ohälsosamma livsmedel genom att kolla restaurang näringsmässiga fakta på nätet i förväg. Och packa lunch för arbete istället för äta ute.

Previous:nothing Next:den helande kraften i husdjur

Relaterade artiklar


 • hur man använder progesteron kräm för att lindra värmevallningar
 • Hur du tar någons blodtryck
 • Hur man sköter om tygpåsar livsmedelsbutiker
 • gratis huskurer för att behandla kokar
 • ren kreatin biverkningar
 • symptom på en dålig svampinfektion
 • fördelarna med ett vatten födseln
 • biverkningar av rephresh
 • avhjälpa för sol förgiftning
 • Hur du tar ett tidigt graviditetstest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com