reflux rättsmedel för gravida kvinnor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-13
Sura uppstötningar uppstår när magsyra rinner ut i matstrupen från magsäcken och övre tarmarna. Symtom på syra refluxsjukdom inkludera svår halsbränna och skador på matstrupen. Gravid kvinna i andra och tredje trimestern är känsliga för sura uppstötningar. Östrogen och progesteron blivit obalanserad under graviditeten. Detta gör att nedre matstrupen sphincter muskel, LES, att bli slappa. LES normalt begränsas syror i magsäcken. Fostret orsakar tryck på den övre mag-tarmkanalen, vilket magsyra att säkerhetskopiera. Det finns behandlingar som en gravid kvinna kan använda för att lindra den svåra huvudvärken

Du behöver:. .
Förmåga att göra en bedömning om en potentiell hälsorisk med hjälp av din dator och telefon

äta rätt

Undvik mat i samband med halsbränna och överproduktion av magsyra. Dessa livsmedel innehåller kryddstark mat, sura livsmedel och koffein. Dessutom äter flera små måltider istället för tre stora måltider under dagen. Eftersom episoder av sura uppstötningar tenderar att inträffa på natten, äter din sista måltid minst två timmar före sänggåendet. När det är dags att gå till sängs, använda ett par extra kuddar. Sov i en semi-upprätt läge så att tyngdkraften kan hjälpa dig att hålla syror ner.

Slacka Burning

Blanda och dricka en matsked bakpulver i ett glas vatten för att tillfälligt lindra smärta. Eftersom bakpulver anses vara en bas kemikalie, kommer det att neutralisera syran. Men bakpulver är hög i natrium och bör inte användas av kvinnor med graviditetsrelaterade högt blodtryck eller havandeskapsförgiftning. Äta ett äpple slice på natten kan hjälpa dämpa smärtan. Läkemedel, såsom Mylanta, fungerar också bra och är säkra att ta under graviditeten, eftersom de inte absorberas i blodet. Som alltid, fråga din läkare eller apotekspersonal om du planerar på att ta någon medicin.

Soothe matstrupen

Ta en sked honung som behövs för att lugna den brinnande i matstrupen. Matstrupen är inte menat att vara värd för mag-syror och kan bli ganska rå när gånger utsätts för det. Mjölkprodukter såsom glass och mjölk gör rock i matstrupen, men de kan också orsaka halsbränna. Istället för att suga på en Popsicle lindra den brinnande i matstrupen.

När ska ringa din läkare

Om du upplever symtom på sura uppstötningar och även kräkningar och illamående, kontakta din läkare omedelbart. Du kanske har en svår form av graviditetsillamående kallas hyperemesis graviditet. I detta fall är förbränningen på grund av repetitiva kräkningar och måste behandlas av läkare.

Previous:nothing Next:fosterutveckling vid vecka 20

Relaterade artiklar


 • lära sig om mänskliga kroppsdelar
 • luftrenare information
 • aktiviteter för att organisera en familj viktminskningsprogram
 • blodtryck riktlinjer för barn
 • hur man behandlar en drog armbåge (aka barnflicka armbåge)
 • magsmärtor hos barn
 • effektivt rättsmedel för kramp i benen
 • hur lätt graviditetsillamående
 • Orsak och symtom på fibromyalgi
 • ultraljudstekniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com