strategier för att hantera barn med ADHD

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-08
Föräldraskap och undervisa barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kan vara utmanande eftersom deras symtom på ouppmärksamhet är ofta kontraproduktivt att ett kooperativ lärmiljö. Men det finns många strategier som gör det ansvar mindre skrämmande och belöningarna sötare för vårdgivaren och barn både

Struktur

. Även ett effektivt verktyg med de flesta barn är struktur särskilt viktigt för barn med ADHD. Hålla sina rutiner som försäkrar dem en nivå av medellivslängd och minskat ångest. Har konsekvent tider för stigande och sov-och upprätta och underhålla rutiner för läxor, måltider, lek, tv och aktiviteter utanför. Var så konsekvent som möjligt i alla aspekter av deras liv. Den tillfälliga regeln böjning som inkonsekvent med de flesta barn kan vara ett bakslag för någon med ADHD.

Motion

Tillsammans med struktur, hjälper en rutinmässig fysisk aktivitet barn med ADHD bränna bort energi och uppmuntrar också konsekvent viloperioder och sömnmönster. För barn som ofta får omåttligt kritik för olämpligt uppförande i klassrummet, deltagande i lagsporter tillåter att en del barn med ADHD en arena där de kan utmärka sig och få beröm.

Kommunicera

lider i tysthet är inte en hållbar lösning för dem som sysslar med barn med ADHD. Förmedla till vårdgivare barnets unika behov hjälper till att hålla på plats de rutiner och strategier som fungerar bäst med det enskilda barnet.

Sortera

Eftersom barn med ADHD har svårt att organisera sitt eget arbete och material spelar, bör ansträngningar göras för att bistå dem i dessa områden. Genom att använda anslagstavlor, almanackor och diagram som visuella påminnelser och hålla mappar som separata föremål och uppdrag, är barnet ges verktyg att stanna på uppgiften.

Undvik Överstimulans

Eftersom det bombardemang av information till barns sinnen är vad hindrar framgång för barn med ADHD i vissa klassrum miljöer, förenkla omgivningen hjälper ett barn med ADHD att lyckas. Ju mindre buller och människor, till exempel i sin studie områden, desto mer troligt att han kommer att kunna hålla fokus och slutföra sitt arbete. Även färger kan vara störande för vissa barn, så anser styrning klar för djärva och motstridiga färger och mönster när dekorera barnets rum. Även

Transition varningar

det bästa av organisatoriska rutiner kommer oundvikligen störts av dag-till dag katastrofer av ett aktivt liv. För ett barn med ADHD, desto klarare och snabbare han får en heads-up varning, desto bättre kommer han att hantera övergången. När så är möjligt, diskutera och planera för förändringar av sin rutin och kommande övergångar.

Previous:nothing Next:fiskolja kosttillskott för att hjälpa smärta & inflammation

Relaterade artiklar


 • hur man gör fosterdiagnostik graviditet yoga
 • Hur snabbt kan du säga att du är gravid?
 • botemedel för spädbarn diarré
 • biverkningar av estradiol gel
 • hur man kan bli av diarré hos barn med hjälp av brat kost
 • övningar för att förlora mannen bröst
 • sova tips för seniorer
 • Skälen till den låga libido hos män
 • tips och strategier för att sluta röka
 • om långsiktiga drog & alkohol behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com